Digidexo.com

Hvordan finne en Kaiser Doctor

Hvordan finne en Kaiser Doctor


Kaiser Permanente, en helsetjeneste, har et utvalg av fasiliteter og leger. Kaiser fungerer som en HMO. Hvis du velger å bruker Kaiser for din helse forsikring, må du vanligvis besøker Kaiser fasiliteter for å få rabatt omsorg. Imidlertid har Kaiser også akutt dekning over hele verden. Du kan finne en Kaiser lege lett ved å gå til Kaiser Permanente nettsted og ved hjelp av søkefunksjonen.

Bruksanvisning

•  Besøk Kaiser Permanente hjemmeside KaiserPermanente.org. Du kan velge å registrere for en bruker-ID. Dette vil tillate deg å sjekke helseopplysninger, for eksempel medisinsk historie på nettet. Du trenger ikke å registrere deg for å finne en lege eller anlegg.

Velg "Finn Våre tjenester" -kategorien på hjemmesiden.

Velg en region fra rullegardinmenyen.

Velg "Velge en lege."

Velg "Velg en Doctor Now" linken.

Velg "Klar til å velge" i boksen. Det kan være lurt å først velge det andre alternativet, som lar deg få informasjon om de legene som er tilgjengelige i ditt område. Hvis du velger å få informasjon først, vil du velge ønsket leverandør typen --- familie medisin, ob / gyn eller pediatri --- skriv inn postnummer, og velger en avstandsområdet.

Gi din informasjon. Skjemaet ber om etternavn, måned og fødselsår, og din Kaiser Permanente medisinske rekordmange.

Se gjennom leverandøren alternativene og velge en lege.

Tips og advarsler

  • Du ønsker kanskje å lese annen informasjon på "Velg en Doctor" side hvis du er ukjent med Kaiser praksis eller anlegg. Denne siden inneholder lenker til et anlegg katalog som viser sykehusplasseringer og en medisinsk personale katalog som viser leger, samt en link til en side med Kaiser skjemaer og publikasjoner.