Digidexo.com

Hvordan få din medisinske spørsmål besvart For Free

Hvordan få din medisinske spørsmål besvart For Free


Er du ute etter å spare en tur til legekontoret? Visste du at du kan ha din medisinske spørsmål besvart av en autorisert helsepersonell online uten kostnader for deg? Det er definitivt ikke vanskelig, og kan spare deg for tid og penger på medisinske utgifter. Det er flere måter hvem som helst kan få sine medisinske spørsmål besvares raskt og på en konfidensiell måte.

Hvordan få din medisinske spørsmål besvart For Free

•  Snakk med legen din. Flertallet av helsepersonell har funksjoner hvor du kan sende din lege eller en sykepleier direkte. Selv med sin travle timeplan, vil disse fagpersonene gi betimelig tilbakemeldinger.

Bruk en helsepersonell sin live feed funksjonen. Healthpartners, og Blå Kors Blue Shield har funksjoner som tillater en person å ha sine medisinske spørsmål besvart på nettet av lisensierte helsepersonell. Alt du trenger å gjøre er å besøke organisasjoner nettstedet, og de vil vanligvis ha funksjonen på deres hjemmeside. Hvis de ikke gjør det, bruk søkespørring for å finne den.

Ring din helsepersonell sykepleier linje. Sykepleier linjer er vanligvis bemannet 24-7 av RN som kan svare på spørsmål og sette opp legen avtaler om nødvendig. Hvis du er ute etter å få alle typer medisinske spørsmål besvart, er en helsepersonell sykepleier linje en stor ressurs.

Sjekk ut nettsteder som WebMD, Healthline, Medhelp og medicinenet å få medisinske spørsmål besvart. Disse nettstedene er gratis å bruke, og gir hjelp til personer som søker medisinsk råd.

Diskuter dine spesifikke symptomer eller tilstand ved å kontakte din lege eller annet helsepersonell. I tilfelle av en medisinsk krise, profesjonell, 911 eller lokal legevakt umiddelbart ringe din lege eller annet helsepersonell.