Digidexo.com

Easy 1200 Calorie Diet

Siden folk flest er uvitende om hvor mange kalorier de forbruker hver dag, gjør bytte til å spise 1200 kalorier kan være givende og tankevekkende. Det kan hjelpe deg å fokusere på mengden mat du spiser og hva kroppen din virkelig trenger. Det er noen viktige brikker å huske på når erobre en 1200 kalori diett: magre proteiner, komplekse karbohydrater og fiber. Og riktig mengde av hver er nøkkelen til suksess.

Lean Protein

Protein bistår i mange funksjoner i kroppen, blant annet å bygge og reparere muskler, bein og blod. Det fungerer også som en ekstra kalori brenner ved å bryte ned under magen fordøyelse (slik at du faktisk brenner kalorier bare ved å spise protein). Protein bør generelt står for 33% av ditt daglige kaloriinntak (100g i en 1200 calorie diett), og du kan finne det nesten hvor som helst. Prøve som omfatter minst ett av de følgende matvarer i hvert måltid: lav-fett cottage cheese (15g), kyllingbryst (30g), sorte bønner (7g), egg (6 g), mandler (8g) eller fisk (tunfisk, 40g) .

Komplekse karbohydrater

Disse karbohydrater som regel bestå av hele korn og levere en rekke fytokjemikalier, mineraler og vitaminer til kroppen. De gir oss også med energi - noe kroppen trenger å konsentrere seg, trene og leve et sunt liv. Gi 150g (50%) av det daglige kaloriinntaket til karbohydrater og prøver alltid å koble dem med en protein (sånn proteinet er på jobb å brenne kalorier og reparere musklene mens karbohydrater er å gi energi og vitaminer). Prøv å legge en av disse til hvert måltid: Havregryn (34g), fullkornspasta (41 g), brun ris (45g), hvete bær (11g).

Fiber

Fiber er teknisk et karbohydrat, men det som gjør den unik er som passerer gjennom fordøyelsessystemet uten å bli brutt ned i næringsstoffer (det er i stedet brutt ned av tykktarmen). Og mens fiber er viktig å ha i hver diett, er det viktig i 1200 kalori diett. Det bremser ned fordøyelsessystemet og utgivelser sukker i blodet saktere, til slutt gjør du føler deg mett lenger. De fleste ernæringseksperter foreslår blant annet 25 til 30g av fiber i kosten hver dag. Noen av karbohydrater og proteiner som er nevnt ovenfor har høy fiber, men du kan også finne det i disse matvarene: søtpotet (4g), eple (4g), brokkoli (7 g), bulgur (8 g), pinto bønner (18g).

Ved å inkludere den anbefalte mengden protein, karbohydrater og fiber til kosthold hver dag, vil du lykkes i å bo innenfor dine 1200 kalorier, får de næringsstoffene kroppen din trenger, og føler deg mett hele dagen.