Digidexo.com

Hjem rettsmidler for migrene relief

Migrene er hodepine som vanligvis forekommer på den ene siden av hodet, på grunn av overdreven fysisk og psykisk stress. Disse kan også være assosiert med uregelmessigheter i leveren, øyne og fordøyelsessystemet. Mens det er en overflod av lege-foreskrevne legemidler og salver lett tilgjengelig på apotek, er det ganske mange hjem rettsmidler for migrene som er like effektive.

Druer og kål

Grind 1-kopp friske modne druer inne i en blender; ikke tilsett vann. Spist to ganger daglig, knuste druer bidra til å gi lindring av migrene. Du kan også knuse en håndfull av kål blader, legg massen i en bomullsklut og holde omslag på pannen området for en halv time. Når bladene tørke ut, erstatte dem med nye.

Sitron og juice

Ta skorpe eller skrelle et par sitroner. Male i en blender og deretter bruke lim til pannen regionen. Dette er en av de mest effektive hjem rettsmidler for migrene lettelse.

Drikker en blanding av 300-milliliter av gulrot juice med enten 200-milliliter spinat juice eller 100-milliliter agurk juice og bete juice henholdsvis er en annen nyttig middel.

Diet

Fasting på bare appelsinjuice og vann eller juice av gulrot, agurk eller selleri er effektive hjemme behandlinger for migrene. På regelmessig basis, sørg for at måltidene inneholder mye nøtter, frø, korn, frukt, grønnsaker, melk, yoghurt, honning og kjernemelk. Unngå raffinerte produkter som brød, søtsaker, kaker, mat med konserveringsmidler som pickles. Drikk mye vann og erstatte store måltider med en rekke mindre måltider gjennom dagen.

Varme og kalde rettsmidler

Ta et varmt fotbad eller bruke en varm komprimere til din mage og rygg. Du kan også ta en plastpose med is, dekke det i et kjøkkenhåndkle og legg den på pannen for lettelse. Ice bidrar til å gi migrene lettelse ved sin vasokonstriktor funksjon; en prosess der kalde temperaturer kontrakt blodkar i nerveendene. Plasser tomlene på midten av hvert tempel på pannen og gni forsiktig, men bestemt i en sirkulær måte i noen minutter eller til smerten avtar.

Generelle tiltak

Hold deg unna triggere som mononatriumglutamat-rik mat som hermetisk supper og asiatiske retter, nitrat eller nitritt-rik mat som bearbeidet kjøtt og konserverte matvarer som krydder. Prøv å ta med sove mønster under kontroll ved å gå til sengs og våkne opp på samme tid hver dag. Ifølge noen leger vil ha en aspirin om dagen også bidra til å holde migrene i sjakk.