Digidexo.com

Hvordan stoppe Craving Sigaretter

Hvordan stoppe Craving Sigaretter


Røyking er en ekstremt vanskelig vane å bryte. Du vil oppleve intense cravings som du går gjennom Nikotin tilbaketrekning. Du kan selv gi i noen ganger og har tilbakefall. Du må ikke gi opp. Hvis du kommer forbi de innledende cravings, vil du vinne kampen. De fleste cravings passere innen et par minutter, ifølge Mayo Clinic. Du trenger bare å fokusere på noe annet i løpet av den tiden til craving passerer.

Bruksanvisning

Delta i fysisk aktivitet når du føler trang til å røyke. Gjøre noe som å gå en tur i 30 minutter. Hvis du sitter fast på jobb, ta en pause og gå utenfor i noen minutter eller gå rundt på kontoret.

gjenkjenne situasjoner som bringer på cravings og lage en plan. Lag en liste over ting som utløser dine krav, for eksempel å gå til en bar eller være rundt andre røykere. Slutte å gå til barer. Fortell dine røyke venner du kan ikke være rundt dem når de er røyking. Hvis du røyker etter et måltid, gjør det til en vane å gå en tur eller ta en matbit.

Bruk avspenningsøvelser for å komme gjennom den intense cravings. Gå til biblioteket og få en bok eller DVD på yoga eller meditasjon. Øv dypt pust. Pust dypt inn gjennom nesen, føler membranen stige. Så sakte puster ut gjennom nesen. Dette vil roe deg og komme deg gjennom intensiteten av cravings.

Ring en venn eller familiemedlem til å gi deg støtte. Noen ganger, du trenger bare å snakke om suget. Kanskje din venn har råd fordi han gikk gjennom en lignende opplevelse. Din venn kan gi oppmuntring eller fungere som distraksjon, om ikke annet. For eksempel kan han dele en morsom historie om hans dag. Dette kan være alt du trenger for å ta tankene bort suget.

Bruk erstatter en sigarett craving. Du blir vant til å ha noe i munnen som en røyker. Holde hardt godteri, snacks og tannkjøtt hendig. Alternativt kan du bruke et sugerør. Putte den i munnen og tygge på det når du har en craving.

Bli en røyker støttegruppe. Noen ganger trenger du ekstra hjelp, og du kan lære mye ved å snakke med andre i din situasjon. Ring Nikotin Anonym å finne en gruppe i ditt område. Ring dem på 877-879-6422. Du kan også ringe American Cancer Society på 800-227-2345.

Tips og advarsler

  • Spør legen din om anbefalinger.