Digidexo.com

Hvordan bruke Psyllium for Kolon Rensing

Hvordan bruke Psyllium for Kolon Rensing


Hva er Psyllium? Dette additiv kommer fra planter som hører hjemme i den østlige halvkule, og inneholder en slags løselig fiber. Som en naturlig middel, har det blitt lagt til mange amerikanske produkter. Psyllium er et eksempel på hvordan naturlige plante-ekstrakter blir brukt i "hverdagslige" produktutvikling. Mange kilder til vitenskapelig informasjon ser ut til å godkjenne bruk av psyllium, og utgjør ingen signifikante negative faktorer, selv om andre kilder som MedLine liste mulige bivirkninger, inkludert den vanlige listen over kroppslige irritasjoner. Psyllium brukes for kolon rensing og andre gastrointestinale løsninger.

Bruksanvisning

Få produkter som "Metamucil" som inneholder psyllium. Kjøpe disse over-the-counter-produkter er en måte å bruke psyllium henhold til etablert medisinsk råd og FDA-godkjente metoder. USA er en stor importør av psyllium for bruk i disse og andre produkter.

Spis psyllium inneholder matvarer. Elektroniske kilder indikerer psyllium brukes i matvarer, inkludert frokostblandinger; finne psyllium eller et derivat som er oppført i korn ingredienser er en annen måte å introdusere denne agenten i kostholdet ditt.

Få psyllium "kosttilskudd". Leger kan noen ganger foreskrive psyllium for pasienter med gastrointestinale problemer; disse kan være i pulver- eller pilleform.

Ta hensyn til anbefalte doser. Som enhver naturlig middel, kan psyllium ha uheldige effekter hvis konsumert i store mengder. Gjenkjenne hvilke av dine matvarer og OTC narkotika har psyllium å unngå å introdusere for mye av det inn i systemet ditt.

Drikk rikelig med vann. Noen kilder indikerer psyllium er mer effektiv med vann, siden det er et "løselig" fiberkilde. Andre alternativer er frisk frukt og grønnsaker med fiber, som kan ta plassen til psyllium fremme gastrointestinal helse.

Tips og advarsler

  • Alltid konsultere legen din. Som alle elementer, kan psyllium har enten positive eller negative effekter for forskjellige mennesker. Snakke med legen din er trygg måte å bruke psyllium. Ikke avhengig av Internett for medisinske råd.