Digidexo.com

Hvordan rense en Fatty Liver med krydder og grønnsaker

Mer enn 50 prosent av voksne amerikanere har fettlever, ifølge Cancer Active. Den vestlige diett av høy fett, tomme kalorier og alkohol gjør fatty leversykdom mer utbredt. Det finnes ingen standard behandling for fatty leversykdom, men du kan rense en fettlever ved å justere din livsstil, spesielt gjennom trening og kosthold. Følg trinnene nedenfor for å rengjøre en fettlever med grønnsaker og visse krydder.

Bruksanvisning

Fem trinn for å rense Fatty Liver

•  Øk mengden av rå frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Spise en sunn diett rik på frisk frukt og grønnsaker vil redusere mengden mettet fett i kosten og dermed fett i leveren, ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning (MFMER).

Drikk rå grønnsaksjuice.

Legg gurkemeie, kolin og inositol til kosthold for å hjelpe fettstoffskiftet.

Prøv boldo te å styrke galleblæren; og silymarin og løvetann å styrke leveren din.

Reduser karbohydrater, frityrstekte og fet mat, og sukkerholdige bearbeidet mat og drikke i kostholdet ditt. Unngå raffinerte karbohydrater fra sukker og brød, pasta, nudler, kjeks og kaker.

Tips og advarsler

  • Begrense kylling og kalkun som ikke er frittgående fordi de inneholder kunstige veksthormoner, antibiotika og steroider som kan gjøre din leveren jobbe hardere. Senke kolesterolet og trener regelmessig for å redusere kroppsfett og fett i leveren. Hold kolesterolnivået i sjakk med en sunn, plantebasert kosthold, mosjon og medisiner, hvis det er nødvendig. Trening i minst 30 minutter de fleste dagene i uken og innlemme mer aktivitet i dagen.
  • Ikke drikk alkohol. Unngå alt som vil sette ekstra stress på leveren. Vokt dere for medisiner og over-the-counter narkotika.