Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Bed Bugs fra spedbarn

Hvordan bli kvitt Bed Bugs fra spedbarn


Veggdyr i hjemmet er en plage, men hvis du har et spedbarn i huset, også, kan du bekymre deg for barnets helse midt i et angrep. Selv om veggdyr er ikke smittebærere, og vil ikke overføre patogener til barnet ditt, kan deres biter forårsake kløe og ubehag. Bli kvitt veggedyr kan være en problemfri, og du trenger for å behandle rommet flere ganger før smitten forsvinner. Med et spedbarn i huset, er det lurt å unngå å bruke kjemiske behandlinger wheb mulig. Men det finnes måter å fjerne feilene uten å risikere babyens heia.

Bruksanvisning

•  Søk etter hvor veggdyr lever. Insektene liker å gjemme seg i mørke sprekker og sprekker, så sjekk møbler, madrasser og møbeltrekk. Du kan identifisere dem med det blotte øye; de voksne er 60 til 70 millimeter lang, med en flat rygg og en mørk rød farge. Eggene er også synlige, og ser ut som små korn av ris. Når du vet hvor insektene legger egg, kan du fjerne dem mer effektivt.

Strip noen sengetøy fra området. Legg den i plast søppelsekker og forsegle dem. Plasser elementene i en vaskemaskin og vask dem på et minimum på 150 grader Fahrenheit eller standard "hot" innstilling på din maskin for å drepe eventuelle feil eller egg som har fast til dem. Ikke ta de rensede elementene tilbake inn i rommet før det er klart for bugs.

Vask babyens klær på minimum 150 F. Det er viktig å sjekke alle klær for bugs og egg, så dette er en måte veggdyr spredning.

Støvsug infested områder. Husk å behandle hver sprekk og sprekk i rommet, så det er her det er mest sannsynlig å skjule. Når du er ferdig, tar du støvsugeren posen og forsegle det i avfallspose så ingen bugs kan unnslippe.

Spre kiselgur rundt infested områder. Dette stoffet er skadelig for veggdyr, men ikke til folk. Sørg for at du plasserer den rundt noen soverom og oppholdsrom hvor veggdyr er tilstede. På denne måten, må de passere gjennom det for å mate.

La infested rom for to uker. I løpet av denne tiden, må du finne et annet sted for barnet ditt å sove. Hold støvsuging rommene grundig i løpet av de to ukene for å minimere sjansene for et angrep tilbake. Men ikke fjerner kiselgur.

Inspiser rommet igjen etter to uker, sjekke alle mulige Veggedyr gjemmesteder. Når du er sikker på at det ikke er noen bugs igjen, kan barnet ditt gå tilbake til rommet.

Tips og advarsler

  • Vurdere å velge en crib eller seng som har en plastramme. Disse senger gi bugs færre steder å gjemme seg.
  • Hvis angrepet er tung eller holder gjentakende, søke råd fra en profesjonell skadedyr-fjerning byrå.
  • Påfør kamille lotion eller is til babyens hud hvis det blir irritert av biter.
  • Ikke bruk insektmidler på klær eller materialer som kommer i kontakt med mennesker.