Digidexo.com

Avonex Training

Avonex Training


Multippel sklerose, eller MS, er en kronisk sykdom som kjennetegnes ved lesjoner i hjernen og ryggmargen. Avonex er en FDA-godkjent MS behandling brukes til å redusere antall sykdoms fakkel-ups og forsinke forekomsten av noen av de fysisk funksjonshemming som følger med sykdommen. Det fungerer som en injeksjon medisiner som skikkelig opplært pasienter kan administrere seg selv.

Formål

Avonex trening lærer pasienter eller deres omsorgspersoner hvordan du skal forberede og injisere en gang i uken medisinering. Du kan vanligvis få instruksjoner fra pasientens helsepersonell. Biogen, skaperen av Avonex, har også sykepleiere som er tilgjengelige for hjemme-trening uten kostnader for pasienten. Informasjon om slike tjenester vises på Avonex.com.

Fordeler

I tillegg til å lære riktig injeksjonsteknikk, hjelper Avonex trening pasientene unngå reaksjoner på injeksjonsstedet og gir pasienter med forslag for å redusere bivirkninger. Det bidrar til å redusere pasientens angst og bidrar til følelsen av selvstendighet og kontroll. Trening eliminerer også behovet for ukentlige besøk til helsepersonell for det formål å motta injeksjoner.

Anbefalinger

Ifølge US News and World Report Helse i forbindelse med Cleveland Clinic, bør pasienten fullt ut forstå og være komfortabel med injeksjonsteknikk før du prøver selvinjeksjon. Pasienter ofte nytte av å ha et familiemedlem eller en venn med dem når de trener og administrere deres første skudd. Møte med en terapeut som har spesialisert seg på kognitiv-atferdsterapi kan ha nytte av pasienter som opplever selvinjeksjon angst.