Digidexo.com

Hva er Alternativer til legemidler for behandling av ADD?

ADHD (ADD) er en vanlig diagnose blant barn og unge og er preget av en manglende fokus, konsentrasjonsvansker, og impulsiv atferd på skolen eller hjemme. Denne lidelse, spesielt, er utstyrt med et mangfold av alternative behandlinger. Farene og bivirkningene av konvensjonelle ADD medisiner kombinert med deres potensial for misbruk har ført mange foreldre til å søke tryggere behandlingstilbud.

Kosttilskudd Justeringer

En av de mest omtalte fagene når det gjelder behandling av ADD uten bruk av sentralstimulerende stoffer er dietten. Noen eksperter mener at noen kjemikalier i kostholdet kan forårsake eller forverre symptomer på ADD. Ifølge American Academy of Child og ungdomspsykiatri, kan noen barn med ADD nytte av fargestoffer og kunstige stoffer som konserveringsmidler, blir eliminert fra kostholdet. En populær kosttilskudd resept for ADD kalles Feingold dietten, som er basert på ideen om at visse kosttilskudd justeringer som i kunstige fargestoffer og kjemiske tilsetningsstoffer kan redusere eller eliminere symptomer på ADD. Denne dietten er noe kontroversielt fordi det er ikke mange avgjørende vitenskapelig bevis for sin effektivitet. Men mange leger mener at selv om det ikke kan hjelpe, det også bør ikke skade å prøve.

Psykologisk terapi

Psykologisk behandling er sett av mange som en viktig del av ADD behandling, som oftest når det brukes sammen med ADD medisiner. Flere forskjellige typer terapi kan ha nytte et barn med ADD. Noen barn kan ha nytte av læring av effektive avspenningsteknikker, slik som dyp pusting eller korte perioder med stille meditasjon. En annen type av behandling som er nyttig for behandling av ADD er virkemåten modifisering. Denne type terapi innebærer bruk av positiv forsterkning, eller et belønningssystem, for å lære barnet hvordan man skal oppføre seg på riktig måte. I denne type terapi, er positiv atferd belønnes, mens upassende eller mistilpasset atferd blir ignorert eller straffet.

Urter

Urter er et kontroversielt alternativ til bruk av medisiner i behandling av ADD. Urte utøvere kan foreskrive urte kosttilskudd som ginseng eller gingko biloba i stedet for tradisjonelle ADD narkotika. Ginseng har en energigivende effekt, og kan være nyttig i å erstatte konvensjonelle sentralstimulerende stoffer. Gingko biloba er antatt å øke blodsirkulasjonen til hjernen og kanskje til og med bedre hukommelse og konsentrasjon. Urte kosttilskudd er ikke regulert av FDA, og ofte er ikke nødvendig å delta i streng vitenskapelig vurdering. Derfor er det ekstremt viktig å huske at urte kosttilskudd kan være ineffektiv eller skadelig. Alltid konsultere en urte utøveren og / eller lege før du bruker noen form for urte behandling for ADD.