Digidexo.com

Alternativ Diet for ADHD barn

Foreldre hvis barn har blitt diagnostisert med oppmerksomhets deficit / hyperactivity disorder kan bestemme at de ikke ønsker å stole bare på medisiner for å håndtere symptomene. Disse familiene kan vurdere å endre sine barns (og familiens) diett for å eliminere kunstige tilsetningsstoffer og sukker og øke proteiner.

Protein

Legge til ekstra protein til ditt barns kosthold kan lette noe av hans symptomer. I stedet for sukret frokostblanding, gi ham et egg sammen med sin melk, juice eller toast. Noen foreldre synes sine barn gjøre det bedre hvis de parer et protein med en sukkerholdig mat. Proteinet balanserer ut "sukker crash" eller dukkert i energi og hjelper barnet til å opprettholde en bedre satsing.

En studie gjennomført av Dr. Richard Wurtman, en nevrolog ved Massachusetts Institute of Technology, viser at protein kan utløse utnyttelse av en årvåkenhet-induserende nevrotransmitter, mens kosten karbohydrater kan gjøre det samme med signalstoffer som induserer døsighet. Hvis barnet ditt trenger å ta medisiner for å håndtere sine ADHD symptomer, spise ekstra protein kan bidra til å redusere fuktighetssensor irritabilitet eller rastløshet forårsaket av medisinen.

Avhengig av barnets alder og størrelse, kan han trenge mellom 24-30 gram protein per dag. Én kopp melk, egg, en kopp soyamelk eller en unse av kjøtt eller ost hver gir syv gram protein.

Sukker

Enkelte foreldre opplever at deres barns ADHD symptomene blir mer uttalt hvis de ha spist noe med høyt sukkerinnhold. Hvis du bare redusere mengden av sukker i barns kosthold, kan han svare med en lessening av hans symptomer. Mens naturlig sukker kan forverre symptomene på ADHD, kan kunstige søtstoffer ikke være noe bedre. Stoffer slik som aspartam eller sukrose kan bidra til enkelte ADHD symptomer. Imidlertid uttalte en studie publisert i New England Journal of Medicine at ingen merkbar atferdsproblemer eller kognitive effekter ble observert hos barn som antas å være følsomme for sukker.

Feingold Diet

Dr. Benjamin Feingold, en barnelege og allergolog fra Kaiser Permanente Medical Center i San Francisco, begynte å argumentere for en spesiell diett han hadde utviklet på 1970-tallet. Denne planen eliminerer kunstige næringsmiddelfargestoffer, konserveringsmidler, smaksstoffer og søtningsmidler, så vel som salicylater, som finnes i enkelte frukter og grønnsaker. Selv om Feingold er kosten planen ble avvist og kalt "ineffektiv", en studie som ble publisert i desember 2004 Journal of Behavioral og utviklings Pediatrics fulgt 15 tidligere publiserte studier og konkluderte med at tilsetningsstoffer og konserveringsmidler kan ha en negativ effekt på irritabilitet, hyperaktivitet og søvnløshet i barn som har blitt diagnostisert med AHDH. Noen foreldre og barn har konstatert at de opplever symptomer hvis de spiser eller drikker noe som ikke er tillatt på Feinberg kosthold.