Digidexo.com

Proaktiv Skin Care & Eksem

Eksem er et begrep som dekker flere forhold der huden er rød og irritert, ofte betent og noen ganger utvikler små humper og blemmer. Barn ofte utvikle denne tilstanden, som kalles atopisk dermatitt, en kronisk tilbakevendende tilstand intenst kløende betennelse i huden. Årsakene til denne tilstanden er ukjent, men proaktiv behandling av huden kan opprettholde komfort og hindre kløe og smerte.

irritanter

Irritanter er basert på individuelle tilfeller av eksem og kan unngås nøye når de har blitt identifisert. Noen standard irritanter inkludere visse sure eller bearbeidet mat, allergener, materialer og stoffer, kjemikalier og sigarettrøyk. Eksterne løsninger omfatter bytte til bomull klær og sengetøy, unngå røyk og kjemikalier, eller å få en luftrenser for å rense ut allergener som dyrehår, dander, støvmidd, pollen og mugg som kan inflame en forekomst av eksem. Disse eksterne endringer vil lette irritasjon på huden, lindre noen av betennelse og hevelse, redusere kløe og som fører til mindre skrape.

Natural Skin Care

Fukte ofte for å bidra til å redusere eksem kviser. Når omsorg for huden din være sikker på å se etter faktorer som kan påvirke det - såpe og vaskemidler, kremer og parfyme, svette og eventuelle andre kjemikalier som kan ende opp på huden din. Såper og vaskemidler kan være harde på huden, spesielt når de inneholder fargestoffer og parfyme.

Immunitet Boosters

Negative reaksjoner i immunsystemet kan føre til et utbrudd av eksem. Derfor kan styrke immunitet bidra til å forhindre utbrudd av eksem. Legg omega-3 og omega-9-fettsyrer i kostholdet ditt for å bidra til å styrke immunforsvaret. Også, kan vitamin E og C, samt kalsium hjelpe. Mosjon og tilstrekkelig søvn i den daglige rutine er nyttig for styrken av immunitet i tillegg til styrken av kroppen selv.

Hydration

Drikk rikelig med vann for å hjelpe hydrat huden og holde den fuktig, noe som vil bidra til å redusere eksem kviser. For å forbli hydrert, drikke minst 2 liter vann per dag. Ti glass væske kan hjelpe, men sørg for å unngå sure eller salte væsker, da de kan forårsake bivirkninger.

Unngå overdreven fuktighet

Overdreven vann på overflaten av huden kan forårsake eksem avslapnings. Ta dusj i stedet for badekar og unngå ekstremt fuktige eller varme omgivelser når det er mulig, som de kan være skadelig for sensitiv hud også. I tillegg er lunkent vann anbefales når dusjing for å være så forsiktige som mulig angående eksem.