Digidexo.com

Natural Calm for angst

Natural Calm for angst


Hvis du tror du lider av en angstlidelse, få en vurdering fra en profesjonell. Angst kommer i mange former, fra mild til alvorlig. Stress utløser angst. Heldigvis kan du lindre stress og muligens unngå angst helt ved å bruke naturlige behandlinger. Naturlig rolig for angst eksisterer og rettsmidler kan være svært effektive.

Reiki

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), har angst og stress blitt behandlet med reiki. Reiki har også blitt brukt for å få til avslapning. En reiki utøveren plasserer hendene på eller over mottakeren, kanaliserer energien inn i kroppen slik at den kan helbrede seg selv. Reiki energien går automatisk til området av kroppen som trenger det. Hvis du har angst, vil du føle en følelse av ro som energi er trukket inn i solar plexus, hvor kroppen lagrer stress. Du kan motta reiki fra en kvalifisert Reiki, eller du kan gi deg selv reiki hvis du har lært hvordan du gjør det.

Refleksologi

Når refleksologi administreres, følger avslapning. Teknikker som brukes i refleksologi tillate kroppen å kvitte seg med angst ved å fremme avslapning. Stryke føttene med hendene og fingrene hjelper kroppen de-stress. Så gjør trykke tommelen inn i solar plexus, stress stabbur. Tenk på tømming ut stress stabburet hver gang solar plexus trykkes. Avslapping negerer stress, en bidragsyter til angst. Finn en sertifisert refleksolog ved å besøke ARCB nettsted (se ressurs lenke), eller kjøpe en bok om fotsoneterapi og jobbe med deg selv. Men for å få full avslapning fordeler, er det best å ligge tilbake og ha en kvalifisert refleksolog arbeid på deg.

Positive Thinking

Negativ tenkning kan skape stress og angst i livet ditt. For å få ro når angst streik, se inni tankene dine og finne ut hva tanker er årsaken til at du føler deg engstelig. Når du identifisere disse negative tanker vil du være i stand til å sette positive tanker i deres sted. For eksempel, hvis du tror at noe forferdelig kommer til å skje med deg, slutte å tenke den tanken, og erstatte det med tanken på at alt vil bli bra i livet ditt.

Livsstil

Hvordan du lever ditt liv vil ha en effekt på angst. Få nok hvile, som mangel på søvn kan skape eller forverre følelser av angst. Få en hobby og bort i den slik at du kan slappe av og ta tankene bort fra negative tanker. Snakk med kjære om din frykt for å avlaste deg av dem. Hvis du kan, komme vekk fra hva som forårsaker angst ved å ta en tur. Øv dype pusteøvelser og meditere. Gjøre noen form for trening hver dag og spise næringsrik mat. Ikke kutte ned på å spise da dette kan utløse angst. Unn deg selv godt og ikke overvelde deg selv med mer enn du kan håndtere.