Digidexo.com

Riktig kosthold for hjertesvikt Pasienter

Hjertesvikt, CHF, er en form for hjertesykdom der hjertet ikke kan pumpe blodet tilstrekkelig for kroppen. En av de klassiske tegn på CHF er hevelse i ekstremiteter, på grunn av fluid back-up i kroppen. Spise riktig kosthold kan hjelpe CHF pasienter administrere deres tilstand (se lenker i Referanser).

Limit Salt

Personer med hjertesvikt kan gjøre sine symptomer verre ved å beholde for mye væske. Spiser for mye salt oppmuntrer kroppen til å holde på denne væsken, og det er farlig for CHF pasienter. Dette saltet begrensningen gjelder for salt lagt til etter maten er tilberedt og under behandlingen. Noen metoder for å redusere saltinntaket inkluderer spise hele, ubehandlet mat, som frukt og grønnsaker, kjøper kun lav natrium hermetisert eller bearbeidet mat og krydder med urter i stedet for salt.

Limit Usunn fett

CHF pasienter bør begrense usunn fett i kostholdet. Hvis du har CHF, se etter disse ordene på mat etiketter og unngå eller begrense disse matvarene:. "Trans fett", "hydrogenert eller delvis hydrogenert olje" og "mettet fett" Kostholdet bør også være lavt kolesterol. Usunt fett kan være dårlig for CHF pasienter ved å øke risikoen for koronarsykdom.

Limit Fluid

Total daglig væske forbruk bør begrenses for personer med hjertesvikt. Det er viktig å holde den totale kroppsvæskenivåer lavt for å unngå å lage CHF symptomene verre. Alkoholbruk bør være helt eller sterkt begrenset. Å drikke alkohol med CHF kan føre til farlige endringer i hjerterytme og gjøre hjertemuskulaturen svak.