Digidexo.com

Healing Power of Gems

Lenge før gems ble brukt til pynt og smykker, ble de brukt for deres healing og åndelige krefter. Gamle konger og dronninger hadde gems plassert i sine kroner for empowerment. Prester brukte edelstener i sine ringer for åndelige energier. I dag, folk bruker edelstener til å helbrede og hjelpe slappe av den menneskelige kropp og sjel.

Betydning

Forskere har brukt krystaller og deres naturkreftene i klokker, datamaskiner og lasere. Teknologien har anerkjent styrken av edelstener og kanalisert det til fordel for mannen.

Betraktninger

Edelstener er brukt til helbredelse, for å fremme energi, til å slappe av, for å finne balansen og å oppmuntre våre naturlige evner. Hver perle har en spesiell rolle å spille. Jo flere edelstener som er slitt, er de mer kosmiske krefter rettet mot kroppen.

Diamanter

Diamanter er sagt å fjerne negativitet. De fjerner giftstoffer fra kroppen og bringe klarhet i tanke og prosess. Diamonds minner å forbli trofast og forpliktet til et forhold.

Opaler

Opaler bringe harmoni til hele kroppen. Opaler bidra med beslutninger og åpne opp sinnet til nye begynnelser og opplevelser. Opaler antas å rense blodet, for å lette smerten ved fødsel og for å hjelpe med tretthet.

Perler

Perler bringe emosjonell balanse til kroppen. De kan også brukes for å stabilisere insulinnivåer og lindre oppblåsthet. Perler bringe sannheten til hjertet.

Coral

Coral hjelper kropp og sinn avtale med endring. Coral brukes til å senke kolesterolnivået, for å øke blodsirkulasjonen og for å hjelpe til med absorpsjon av niacin. Coral er antatt å hjelpe folk få kontakt med ånder fra fortiden og å hjelpe til med kroppens indre mystiske evner.