Digidexo.com

Eksempel Frukt & Grønnsaker Diet Plans

Frukt og grønnsaker er en viktig del av et sunt kosthold, som gir vitaminer, mineraler og en rekke andre nyttige stoffer som fytokjemikalier som ikke kan finnes i en vitamin pille. Frukt og grønnsaker er deilig, og deres høye vann og fiberinnholdet gir spise tilfredsstillelse uten en masse kalorier, noe som gjør dem et verdifullt tillegg til noen diett. Kontrollere vekten og opprettholde helse og fitness ved å legge frukt og grønnsaker i kostholdet ditt.

Frukt og grønnsaker Lifestyle Diet

Frukt og grønnsaker kan bidra til å administrere din vekt gjennom en sunn livsstil. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler en diett plan basert på å legge frukt og grønnsaker til hvert måltid: Til frokost, klippe frokostblanding del tilbake og fylle bollen med frukt, eller rykke opp en grønnsak-fylt omelett. Til lunsj, erstatning salat, tomater, agurk og løk for 2 oz. av ost og 2 oz. kjøtt i en sandwich eller wrap, eller legge hakkede kokte leftover grønnsaker til en noodle soup kjøttkraft. Til middag, sier CDC diett plan bruke øynene: frukt, grønnsaker og helkorn bør ta opp den største prosentandelen av matfatet. Hvis de ikke gjør det, fjerne noen av pasta, ris, kjøtt eller ost og erstatte den med bønner, frukt eller grønnsaker. Spis en eller to 100-kalori snacks gjennom dagen, for eksempel et medium eple eller banan, eller en kopp druer, gulrot pinner, eller blåbær.

Kål suppe

Kål suppe Diet er trolig den mest populære frukt- og grønnsaksbasert diett plan rundt, til tross for sin mystiske opprinnelse. Noen Internett-versjoner av denne dietten referere til det som Mayo Clinic eller Sacred Heart Hospital kosthold, men disse institusjonene benekte dets opprinnelse, og Margaret Danbrot, forfatter av The New Kål suppe Diet (St. Martins Paperbacks, 2004) og andre populære diett bøker, sier dietten har vært rundt 30 år eller mer, men ingen vet hvor den startet. Alle kilder, men sier at kål suppe Diet plan er ment kun for kortsiktig diett jump-start - om en uke til to uker maks - og ikke for en langsiktig spise livsstil.

Kritikere påpeker at kål suppe Diet alene kan ikke gi all nødvendig ernæring for god helse, og at det kan være ganske kjedelig. Begrense bruken av dietten til en kort periode skal avlaste begge disse bekymringene. Rådfør deg med en lege før du starter en diett plan, men, og slutte å følge planen hvis du føler svimmelhet, mageproblemer, eller andre ubehagelige bivirkninger.

Kål suppe Diet starter med en buljong-basert grønnsakssuppe full av næringsrike, fiberfylte grønnsaker som kål, løk og grønn paprika. Eksakte ingrediensene varierer og oppskrifter finner du i Danbrot bok samt på en rekke nettsteder som det som er oppført på Reference 3 nedenfor. Denne suppen er svært kalorifattig, og enhver suppe er treg til å spise, gi kroppen din tid til å fylle opp. Kål suppe Diet Plan anbefaler å spise så mye av suppe som du kan, sammen med spesifiserte ekstra matvarer - frukt, bakt potet, biff - på bestemte dager for en en-ukers periode. Dens talsmenn rapporterer raske vekttap og en følelse av velvære og høy energi.

Mediterranean Diet

The Mayo Clinic anbefaler å vedta en Middelhavet Diet for hjertet helse og generell velvære. Snarere enn en bestemt diett plan, søker en Middelhavet Diet å vedta mat og livsstil valg av nasjoner rundt Middelhavet som har lav forekomst av hjertesykdom og kreft.

En Mediterranean Diet planen starter med betydelig inntak av frukt og grønnsaker: The Mayo Clinic anbefaler 7-10 porsjoner per dag. Stole primært på olivenolje som en kilde til fett, begrense eller eliminere rødt kjøtt, men spiser fisk minst en gang i uken. Snack på hjerte-sunn nøtter eller vegetabilske fat, og drikke druesaft eller, hvis den er i samsvar med din livsstil og godkjent av legen din, et glass rødvin på anledningen.