Digidexo.com

Hvordan finne informasjon på en nevrolog

Hvordan finne informasjon på en nevrolog


Familien din lege har henvist deg til en nevrolog. Det er normalt å føle seg skremt. Kontroller at spesialisten er styret sertifisert, har formell opplæring og et solid rykte. Du bør forsikre seg om at legen din ikke er under etterforskning, og at han ikke har noen tidligere malpractice dresser. American Medical Association og State Medical Boards gi informasjon om leger. Det er mange online ressurser der pasienter kan legge inn vurderinger av sine leger og beskriver sine erfaringer.

Bruksanvisning

Søk i American Medical Association (kjent som AMA) nettstedet ved legens navn, eller etter spesialitet, stat eller postnummer. AMA gir informasjon om hver lisensiert lege i USA. Noen leger er ikke medlemmer av AMA; men de er fortsatt oppført i databasen. For din egen sikkerhet, velg en lege som er medlem av AMA. Noen leger selv utpeke spesialiteter som de ikke har fått opplæring for. Informasjonen som gis inkluderer legekontor adresse, kontaktinformasjon, timer, sykehus innrømme privilegier, helse plan deltakelse, spesialitet, sekundære spesialiteter, medisinsk skole og bosted trening, gruppepraksis deltakelse, og styret sertifisering informasjon.

Tilgang rangeringer og anmeldelser på HealthGrades. Denne nettsiden gir kontaktinformasjon, og et kart, spesialiteter, skolegang og år siden konfirmasjonen, sykehusbevisninger, forsikring plan informasjon, akseptere nye pasienter, og om de gir elektroniske resepter. Vurdering er basert på den generelle ytelsen, tillit, hvordan legen kommuniserer og lytter, tidsbruk med pasient, planlegge avtaler og ventetider, kontormiljø og vennlighet. Rating-systemet er fem stjerner. HealthGrades lister sanksjoner og styrets handlinger. Nettstedet melder også malpractice og søksmål for følgende tilstander: California, Connecticut, Florida, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Maryland, Massachusetts, New Jersey, New York, North Dakota, Oregon, Tennessee, Texas, Vermont, Virginia og Vest Virginia.

RateMDs gir deg anmeldelser og priser leger fra 1 til 5, på punktlighet, hjelpsomhet, kunnskap og generell kvalitet. Det gir også informasjon som kontor kontaktinformasjon, medisinsk skole og år for oppgradering, og om legen tar nye pasienter.

Kontakt State Medical Board via telefon eller e-post. Styret vil bekrefte om en nevrolog er styret sertifisert. Styret kan gi deg informasjon om eventuelle sanksjoner, styre handlinger eller malpractice dresser.

Be om personlige referanser. Hvis du kjenner noen som har blitt behandlet av en nevrolog, be om hans mening. Når du er i venterommet til nevrolog, på ditt første besøk, kan du starte en samtale med andre pasienter. Spør om de har vært vitne til legen for en stund, og spørre om hvordan de føler han har håndtert sine helseproblemer.

Zagat, den internasjonalt kjente restauranten vurderingstjeneste, har forgrenet inn legen gjennomgang business. Hvis du er medlem av Wellpoint helsemessige fordeler selskap, har du tilgang til Zagat anmeldelse, basert på deres 4-punkts karakterskala.

Tips og advarsler

  • Ikke basere ditt valg av lege på personlighet. Hvis noen anmelder en nevrolog, og sier at han virket kald og ufølsom, husk at nevrologer er diagnosticians og behandle alvorlige forhold. De er eksperter på sitt felt, men noen har kanskje ikke de beste sengen oppførsel.
  • Når du leser anmeldelser på nettet, være klar over at hvem som helst kan legge ut informasjon på nettet. Noen med en personlig vendetta kan poste en rekke negative vurderinger om en lege.