Digidexo.com

Tegn og symptomer på leverproblemer hos barn

Leversykdom er en alvorlig tilstand til enhver tid, spesielt når det skjer med et barn. Det finnes en rekke symptomer du kan se etter hvis du er bekymret for barnet ditt kan være syk med leversykdom.

Ascites

Et symptom som er vanlig er barn som er syke med leversykdom er ascites. Dette er når væsken samler seg i magen forårsaker det å bli oppblåst, blokkerer blodtilførselen til portvenen til leveren.

Gastrointestinal blødning

Blødning i tarmen er et annet vanlig symptom hos barn som lider med leversykdom. Blødningen er forårsaket av hypertensjon i venen som fører leveren og er mest vanlig er pasienter med arrete lever. Dette forårsaker blødninger å sikkerhetskopiere inn i milten.

Encefalopati

Nevrologiske symptomer er også symptomer på leversykdom hos chidlren. Noen pasienter kan skli inn i en koma eller ikke kan kommunisere tydelig på grunn av bevissthetstilstander.

Misfarging

Krakk som er blodig, rygg og tjæreaktig, rødbrun eller lyse rødt er også et tegn på at et barn kan ha leversykdom. Hvis hans eller hennes hud vises gult som også er et tegn på gulsott.

Kløe

Utslett og kløe i huden kan føre til leversykdom, er dette kjent som "kløe". Dette forhold er forårsaket av overflødig galle i blodet og kan føre til utslett på hvor som helst på kroppen, inkludert ansiktet, øregangene og bunnen av føttene.

Underernæring

Til tross for hvordan et barn er å spise, kan leversykdom føre til underernæring fordi kroppen ikke er riktig å fordøye mat og fjerne giftstoffer.