Digidexo.com

Tegn på Dental Implant Infeksjon

Tegn på Dental Implant Infeksjon


Et tannimplantat er en titan anker som er plassert i kjevebenet for å erstatte roten av en tann. Mens implantater unngå bentap og andre problemer som kommer med broer og proteser, området rundt implantatet er tidvis utsatt for smitte. Risikoen for smitte er størst i den umiddelbare postoperative perioden, men smitte kan oppstå når som helst. Advarselen tegn på et tannimplantat infeksjon er smerter, rødhet, et implantat som kommer løs, og en ubehagelig smak eller lukt som kommer fra implantasjonsstedet.

Smerte

Smerte er normalt etter et implantat plasseres; tannlegen din vil foreskrive smertestillende for å bli tatt etter operasjonen, slik at du er komfortabel. Hvis smertene ikke avtar over tid, eller hvis smertene øker igjen etter at det har gått bort, kan det være et tegn på at implantatet nettstedet har blitt infisert. Spesielt hvis det er måneder eller år etter at implantatet ble plassert, kan smerte tyde på at du har et tannimplantat infeksjon.

Rødhet i området rundt implantatet

All dental kirurgi, inkludert plassere et implantat kan skade nerver. I noen tilfeller kan området rundt implantatet bli nummen. Dette betyr at du kanskje ikke alltid føler smerte i de tidlige stadier av noen infeksjon. Rødhet eller hevelse rundt et implantat bør betraktes som en advarsel tegn på et tannimplantat infeksjon.

Loose Implant

Hvis du oppdager at utskifting tann i implantasjonsstedet ikke synes å være så godt festet som det pleide å være, kan det være fordi implantatet området har blitt smittet. Akkurat som periodontal sykdom kan føre bein mister som fører til løse tenner, kan en infeksjon rundt et tannimplantat føre til tap av benet rundt implantatet. Hvis du mister benet rundt implantatet, kan det løsne.

Ubehagelig Taste

Bakterier i munnen kan forårsake en ubehagelig smak. Hvis du har nøye børstet og flossed, og fortsatt merker en ubehagelig smak, kan det være bakterier gjemmer seg i et sted som vanlig tannpuss og tanntråd ikke kan nå. Hvis du har utviklet en infeksjon rundt implantatet, kan du ha dype tann lommer rundt implantatet som er bebodd av bakterier som hjemme-baserte dental hygiene kan ikke utrydde.

Ubehagelig lukt

Bakterier kan føre til dårlig ånde. Hvis du har halitosis som vedvarer etter børsting, tanntråd og skylle med munnvann, kan det være forårsaket av en infeksjon rundt tannimplantat. Tannlegen vil være i stand til å fortelle om et tannimplantat infeksjon er kilden til den ubehagelige lukten.