Digidexo.com

Hvordan hjelpe Rosacea Utbrudd

Hvordan hjelpe Rosacea Utbrudd


Rosacea er en vanlig hudlidelse som ofte forvekslet for akne. Det kan forårsake milde symptomer som blussende, rød hud, og rød eller pus-fylt støt. Mer alvorlige symptomer inkluderer fortykkelse av huden, sprengte blodkar og en rød, hoven, humpete nese. Den beste måten å behandle utbrudd er å vite hva slags mat og andre faktorer utløse fakkel-ups og unngå dem, og til å bruke medisinen din hudlege foreskriver. Hvis du har en blusse opp, her er noen måter du kan forkorte varigheten og få huden tilbake til det normale.

Bruksanvisning

•  Ta i bruk ditt oral rosacea medisiner under en blusse opp. På grunn av bivirkningene av daglige muntlig medisiner, mange mennesker slutter å ta dem eller bruke dem sjeldnere når rødme og oppblussing har sunket. Hvis du har en blusse opp, begynne å ta daglige medisiner til blusse opp har gått, og fortsett å ta det daglig i minst en måned.

Vær skånsom mot huden din. Ikke skrubb ansiktet med en loofah, vaskeklut eller en annen exfoliant, fordi dette vil gjøre det blusse opp verre. Rosacea kviser er ikke forårsaket av smuss og olje tetter porene. Vask ansiktet forsiktig to ganger om dagen med hendene eller en myk klut med varmt (ikke varmt) vann og et mildt rengjøringsmiddel.

La huden lufttørke i stedet for å gni det med et håndkle. Når huden er helt tørr, påfør din aktuell rosacea medisiner. La det trekke inn i 5-10 minutter, deretter fukte med en hypoallergenisk hudkrem.

La humper alene. Det kan være fristende å plukke på eller briste rosacea pustler, men dette kan forlenge utbruddet, skape nye humper og med føre til arrdannelse.

Hold ansiktet så kjølig som mulig. Unngå å bli for varm mens du trener og bading, og ikke drikke alkohol eller spise krydret mat under en blusse opp. Bruk SPF 15 (eller høyere) solkrem når du går utenfor, selv om det er kaldt eller klart.