Digidexo.com

Detox Strategi Diet

Regelmessig avgiftning er viktig for helsen. En kort rask eller lengre detox mat-programmet gir kroppen en sjanse til å hvile fordøyelsesorganer og fjerne giftstoffer som bygges opp i de organer. Disse akkumulerte giftstoffer kommer fra vår mat, vann, såper og kosmetikk - og til og med luft mennesker puster.

Mat å spise

Fokuser mat plan rundt økologiske grønnsaker, frukt og helkorn. Grønnsaker og frukt kan spises rå, Juiced eller lett dampet. Spiser bare én mat ved hvert måltid for å lette fordøyelsen og øke avgiftnings effekter av mat. Gode ​​valg er druer, epler og vannmelon. I sin bok "Staying Healthy Med Nutrition," Dr. Elson Haas antyder miso og hvitløk brukes daglig for sine avgiftende effekt. Drikk minst åtte til ti glass renset vann hver dag.

Matvarer for å unngå

Animalske produkter av noe slag bør ikke spises i løpet av en detox. Unngå mat og drikke som inneholder koffein, sukker, konserveringsmidler og kjemikalier. Alle matvarer som forbrukes under en detox skal være økologisk. Ikke røyke sigaretter eller drikke alkohol mens du fullfører en detox program.

Vitamin & mineraltilskudd

Dr. Haas antyder unngå alle vitamin og mineraltilskudd i pille-eller kapselform mens følge en avgiftning program. De piller og kapsler legge stress til fordøyelsessystemet og redusere effekten av programmet. Imidlertid kan "super mat" som spirulina, chlorella og blå-grønne alger og andre grønne klorofyll pulver legges til ferske hentet juice. Få nok antioksidanter mens detoxing. Disse kan tas i te form. Det finnes flere gode antioksidant te på markedet. Ikke blidgjøre te med sukker eller kjemisk sukker erstatter. Stevia er en god søtningsmiddel.

Detox Urter

Det er mange urte detox formler tilgjengelig. Det er mer kostnadseffektivt å komme opp med din egen blanding. Dr. Haas anbefaler å kombinere like deler av solhatt, hvitløk, goldenseal rot, lakris rot, persille blad og gul dock rot. Legg 1/2 del cayenne pepper. Bland godt. Bruk av blandingen for å fylle kapsler 00 størrelse. Du finner disse på helsekostbutikker og på nettet. Dr. Haas anbefaler å ta to kapsler to eller tre ganger i løpet av dagen mellom måltidene.

Avføringsmidler & Klyster

Mens du fullfører en detox program, bør du ha ett eller to mellomstore til store avføringer hver dag. Det er nyttig å ta en teskje psyllium skall i et stort glass vann. Dette vil vanligvis gi tilstrekkelig bulk for å oppnå den ønskede effekt.

Klyster er nyttig under detox. Noen utøvere vurdere klyster avgjørende for en god detox program, mens andre føler at de er valgfrie. Bruk din egen dømmekraft basert på hva som fungerer for deg.

Varighet

Det er mulig å følge en avgiftning program for lenge, men det er uvanlig med mindre du faster. Stopp detox hvis du opplever sykdom eller smerter som ikke går bort i noen timer. For mest mulig nytte, holde et øye på tungen. Mens detoxing, vil tungen din mest sannsynlig utvikle en hvit eller grå belegg. Når detox er fullført, vil tungen ta på seg en lys rosa farge, og mat vil ha en mer fullstendig smaken.