Digidexo.com

Hvorfor Har Koffein Årsak Migrene Hodepine?

Hvorfor Har Koffein Årsak Migrene Hodepine?


Koffein utløser migrene på to måter. Noen folks migrene starter etter at de konsumerer noe mat, drikke eller smertestillende med koffein i den. Andre får migrene når kroppen ikke får nok koffein.

Funksjon

Ifølge University of Berkeley, ikke koffein ikke direkte føre til migrene. Men ser ut til å sette av kjemiske reaksjoner i hjernen som kan føre til migrene for noen mennesker er født med en forkjærlighet for hodepine.

Identifikasjon

The National Headache Foundation anbefaler at folk med migrene gjør en dagbok for å finne ut om koffein er årsaken. Hvis folk blir kurert ved å forbruke koffein, så de får rebound migrene.

Rebound

Ifølge Migrene For Dummies (Diane Stafford og Jennifer Shoquist, MD, 2003), koffein rebound migrene er når en person kutt ned på koffein og kroppen sender en migrene for å gjøre personen konsumerer mer koffein.

Komplikasjoner

I et intervju med National Public Radio, Dr. David Buchholtz sa at koffein kan bare være en medvirkende og ikke eneste årsaken til å utløse et migreneanfall. En person kan ha behov for å ha flere triggere skje, herunder forbruker eller hoppe koffein, for et angrep for å begynne.

Spekulasjoner

Ingen vet den eksakte årsaken til migrene. Men mange over disk smertestillende tabletter for hodepine inkluderer koffein, som kan være å legge til frekvensen av et individs migrene.