Digidexo.com

Hvordan behandle forkjølelse og influensa Med Akupressur

Hvordan behandle forkjølelse og influensa Med Akupressur


Akupressur er en gammel asiatisk rettsmiddel som innebærer å trykke på trykkpunkter for å regulere kroppens naturlige energier. Det er nært knyttet til akupunktur, hvor nåler er faktisk satt inn i trykkpunkter. Det er mange plager som akupressur brukes til å behandle, blant annet forkjølelse og influensa.

Bruksanvisning

•  Masser nakken, eller i bunnen av skallen, jobbe din vei mot ørene for å avlaste øvre lufttetthet. Du er engasjerende LI 4 spot.

Trykk tomlene inn i B2 trykkpunkt for omtrent et minutt. Dette punktet er på den øvre ryggen av din øyehulen, eller om hvor øyenbrynene starte. Dette kan hjelpe Lindrer forkjølelse, tette bihuler og hodepine.

Plasser midten og pekefingeren inn St3 og LI 20 poeng. Disse punktene er ved siden av neseborene. Trykk forsiktig oppover for et minutt. Dette lindrer nesetetthet.

Skyv inn i K 27 poeng for omtrent et minutt å klare lunger. Disse punktene er rett under dine krage i første innrykk.

Bruk akupressur på GB 20 spot. Dette er en plass i hånden i webbing mellom tommelen og pekefingeren. Trykk hardt for omtrent et minutt å klare lunger og sinus press.

Pust dypt mens du trykker på de punktene og tenke på energien flyter. Tillat deg selv å slappe av så mye som mulig.

Tips og advarsler

  • Trykk hardt på punktene, men ikke hardt nok til å forårsake blåmerker eller skade på hud, bein og muskler.
  • Når du bruker akupressur å behandle forkjølelse og influensa, kan symptomene synes å forverres. Du jobber viruset gjennom kroppen din raskere og healing raskere enn vanlig.
  • Som med alle forkjølelser og influensa, drikk rikelig med sunne væsker og få masse hvile.
  • Denne informasjonen erstatter ikke medisinske råd fra din omsorg leverandøren.
  • Hvis symptomene ikke blir bedre i løpet av få dager, eller hvis du har problemer med å puste, ta kontakt med helsepersonell.