Digidexo.com

Må jeg virkelig trenger å rense Min Colon?

Ideen om å ha giftstoffer og avfall som sitter rundt i tarmen er nok til å gjøre noen ønsker å gjøre et kolon rens. Dette kan imidlertid ikke være nødvendig. Ifølge ernæringsfysiolog Phyllis Balch, forfatter av "Resept for Nutritional Healing," symptomer på tilbakeholdt avfall og giftstoffer inkluderer kognitive problemer, irritabilitet, depresjon, fordøyelsesforstyrrelser, allergier og tretthet. Disse symptomene, men kan tilskrives andre sykdommer. For å avgjøre om du trenger å rense kolon, ta hensyn til kosthold og livsstil for å se om du er lett å eliminere giftstoffer eller lagre dem.

Fiber

Ta en titt på kostholdet ditt. Spiser du nok fiber? Ifølge Dr. Janice Rafferty, sjef for kolorektal kirurgi ved University of Cincinnati, trenger et sunt fordøyelsessystem sunn mat. Opprettholde vanlige tarm funksjonen krever en diett med riktige mengder av uløselig fiber. Hun foreslår at alle voksne spise et utvalg av frukt, grønnsaker og helkorn for å konsumere 25 til 30 gram fiber hver dag. Hvis din diett har vært lav i fiber, og du har opplevd problemer med fordøyelsen, som forstoppelse, kan det hende du har akkumulert avfall og giftstoffer som ikke har blitt eliminert og lagre dem i kroppen din.

Vann

Drikker du nok vann? Feil hydrering er også skylden for forstoppelse og eliminering problemer i tillegg. Ifølge Balch, utilstrekkelige mengder vann forårsaker metabolske avfall akkumuleres og forgifte kroppen. Nyre funksjon, fordøyelse og metabolisme alle er avhengige av vann for riktig transport og kjemiske reaksjoner. Vann hjelper også å eliminere avfall gjennom svette. Hvis du har konsekvent holdt kroppen dehydrert, kan du ha samlet avfallsstoffer og giftstoffer på grunn av mangel på eliminering. Husk at koffeinholdige drikker fungerer som et vanndrivende og kan redusere hydration.

Trening

Trene forbedrer fordøyelsen og riktig eliminering. Ifølge Dr. Jacqueline Krohn i hennes bok "Natural avgiftning," mange lider av forstoppelse ikke trener nok. Trening hjelper til å opprettholde sunne magemusklene som støtter tarmen og organer. Det gir også økt sirkulasjon, sier Krohn. I tillegg trening fører svetting, et viktig utløp for avfall. Kjemisk innhold i svette er lik urin og kan bidra til å eliminere så mye som 30 prosent av kroppens avfallsstoffer.

Toksiner

Dessverre, toksiner er overalt. Men hvor mange giftstoffer er du absorbere og hvor mange du eliminere? Du kan bli utsatt for giftstoffer innendørs fra bygningsmaterialer, tepper og rengjøring forsyninger. Outdoors du møte klimagasser, forurensning, plantevernmidler og kjemikalier. Maten kan også inneholde giftstoffer. Selv din egen kropp produserer giftstoffer som et biprodukt av grunnleggende kroppsfunksjoner. Igjen, hvis kroppen din ikke er lett å eliminere giftstoffer, kan du være å lagre dem.

Rensing

Husk at et kolon rens trenger ikke å være en intens to til tre uker lang fiber bonanza. Milde renser som inkluderer endringer i fiberinnhold, vanninntak og mat kvaliteten kan være svært effektive. Konsultere legen din før du gjør en kolon renset siden mange rensing produktene inneholder urter som kan forstyrre med medisiner. Mange leger er kjent med kolon rensing og kan foreslå et kvalitetsprodukt som de har forsket på.