Digidexo.com

FDA retningslinjer for diabetiker dietter

FDA retningslinjer for diabetiker dietter


The Food and Drug Administration (FDA) gir spesifikke retningslinjer utformet for diabetiker behov. Fordi fedme og diabetes er på vei opp i USA, er den føderale regjeringen vekt på disse alvorlige og relaterte helseproblemer. En av signaturen elementer av FDA retningslinjer er fleksibilitet. Diabetikere har alternativer som passer individuelle livsstil. Når måltid planer er individualisert, er det større sjanse for at folk vil følge dem.

Betydning

FDA har ti retningslinjer for diabetes dietter. Viktig for å kontrollere insulinnivået, de anbefalte matvarer tjene betydelige formål. Diabetikere har økt risiko for alvorlige sykdommer, mange av dem føre til døden. Spise en diett utviklet for diabetiker behov reduserer risikoen for enkelte krefttyper, hjertesykdom og slag, blant andre sykdommer. Siden disse tilleggssykdommer er ledende dødsårsaker i USA, er FDA interessert i deres forhold til diabetes.

Funksjon

Retningslinjene er utformet for å hjelpe diabetikere til å oppnå eller opprettholde en optimal vekt og å konsumere hvilke typer mat som etablerer og opprettholde trygge insulin nivåer. Retningslinjene legger vekt på variasjon og mat som er lav i mettet fett og kolesterol. Det overordnede målet er å oppnå fitness, gjøre fornuftige valg og etablere et sunt fundament for et lengre, sunnere liv.

Funksjoner

FDA anbefalinger har kategorier av mat, som lar enkeltpersoner til å lage sine egne menyer med riktig mat som passer deres smak. FDA oppfordrer diabetikere å spise opp en rekke av hele korn (komplekse karbohydrater) og for å redusere mat i fett, kolesterol og sukker. Med det i tankene, advarer FDA mot inntak av for mye alkohol. Personer med diabetes må spise et utvalg av frisk frukt og grønnsaker hver dag, og for å redusere inntaket av salt.

Typer

FDA kategoriserer sine anbefalte matvarer for diabetes i seks kategorier. Grafisk organisert i en næringspyramiden, matvarer som er de mest anbefalte daglige porsjoner er på bunnen. På toppen av pyramiden er matvarer som er minst gunstig. The American Diabetes Association (ADA) og FDA anbefaler 6-11 porsjoner med brød, korn og andre stivelse per dag. Diabetikere oppfordres til å spise 3-5 porsjoner med grønnsaker og 2-4 porsjoner frukt daglig. Melk, kjøtt og kjøtt erstatter (egg, cottage cheese, peanøttsmør, tofu) danne neste nivå, med 2 til 3 porsjoner med melk og 4 til 6 oz. av kjøttprodukter hver dag. På toppen av pyramiden er fett, søtsaker og alkohol, som burde bli konsumert i meget små mengder, om i det hele tatt.

Betraktninger

Noen viktige hensyn er at FDA anbefalte matvarer for diabetes inkluderer mange alternativer, og kan brukes til å skape sunne, men likevel interessante måltid planer. Ikke mange matvarer er eliminert, slik at en diabetiker diett trenger ikke å være så begrensende som en gang trodde. Dernest blir porsjoner per dag generelt forventet å falle i det lave utvalget av porsjoner. Også ADA nettsted (se Ytterligere ressurser) tilbyr menyen planer og støtte. De kan kontaktes på 1-800-diabetes.