Digidexo.com

Hvordan vite hvor mange kalorier å spise for å gå ned i vekt

Hvor mange kalorier bør jeg spise for å gå ned i vekt? Glad du spurte. Noen vekttap systemet vil bestå av å øke kaloriforbrenningen, og redusere kaloriinntaket. Det er den eneste formel som forårsaker vekttap. Så, for å lage din egen vekttap system, alt du trenger å gjøre telle kalorier og trening. Denne artikkelen tar for seg kalorier siden av ligningen.

Hvordan vite hvor mange kalorier å spise for å gå ned i vekt

•  Vei deg naken.

Dette vil gi deg din nåværende kroppsvekt og et startnummer for kalorier. Jo mer du veier, jo flere kalorier kroppen din trenger å opprettholde den vekten.

multiplisere vekten din med 14.

At antallet er basert på en mye mer komplisert beregning at folk flest rett og slett ikke vil gjøre. Dessuten, som du mister vekt i noen vekttap system du ønsker å justere kaloriene riktig.

Trekk fra 5%.

Sunn vekttap oppstår stadig overtid på grunn av endringer i livsstil. Trekke 5% av av kaloriinntaket ditt beveger deg i den retningen.

Gjenta disse trinnene til du kommer til en sunn vekt.

Hvis du sjekke selv hver uke, og du har mistet flere pounds, justere kaloriinntaket ned. Så, hvis du veide 180 kalori behov vil være 2520. Trekk fra 5% og du får 2394. Øk trening nivå, og du vil miste vekt. Hvis du mister 5 pounds så caloric behov er 2450 så redusere inntaket til 2327 en dag. Hvis du miste 15 pounds og komme ned til 165 dine vedlikeholdsbehov er i ferd er i ferd med 2310, og bør du spise 2194 for å gå ned i vekt mens du trener.

Se tips og advarsler på denne vekttap SYSTEM NEDENFOR.

Hint

  • Dette vekttap systemet krever kaloritelling. Få en food journal og skrive ned alt du spiser.
  • Som med alle vekttap systemer, frukt og grønnsaker, fiberrik mat, komplekse karbohydrater og lite fett retter er avgjørende for din vekttap.
  • Noen vekttap system bør forfølge i nært samråd med legen din.
  • Diabetikere vil ha spesifikke krav som må være ivaretatt.