Digidexo.com

Slik Cure Alvorlig senebetennelse hjemme

Alvorlig senebetennelse er en vanlig lidelse som kan påvirke dine knær, hofter, skuldre, albuer, ankler eller håndledd. Vanligvis kategorisert av smerter under og etter aktivitet, er senebetennelse rive av sener der de fester til beinet, ofte forverret av repeterende bevegelser. Det er flere måter å behandle senebetennelse hjemme, og behandling av tilstanden raskt kan bidra til at lidelsen ikke vil bli alvorlig.

Bruksanvisning

•  Stopp aktiviteten som forårsaket senebetennelse. Hviler det berørte området forbedrer sjansene dine for full gjenoppretting og lar de avrevne sene fiber å reparere.

Rest det berørte området. ITendonitis.com anbefaler tre uker med inaktivitet. For mer alvorlige tilfeller, å hvile i seks uker gi maksimal healing. Ifølge tendonitis.net, sener fortsette å gro i flere uker etter at smertene har gitt seg.

Brace det berørte området ved hjelp av en slynge, spenne eller orthotic enhet for å begrense sene bevegelse. Rådfør deg med lege eller orthopedist av hvilket alternativ som er best.

Ta en anti-inflammatorisk narkotika, for eksempel ibuprofen (Advil) eller naproxen natrium (Aleve), for å bidra til å lindre smerte og øke blodtilførselen til området. Du kan også finne aktuelle anti-inflammatoriske nyttig.

Flytt berørte området, strekke og forlenge vev. Hvis smertene er for alvorlig, stoppe bevegelsen og fortsette hvile. ITendonitis.com antyder ytterligere tre uker med hvile hvis senebetennelse smertene vedvarer.

Hint

  • Hvis sener er fortsatt betent etter seks måneder, er senebetennelse anses kronisk. Gå til legen din for videre behandling.