Digidexo.com

HLR og førstehjelp kort

HLR og førstehjelp kort


HLR og førstehjelp kortene er gitt etter at søkeren har fullført ca fire timer med hands-on HLR eller opplæring i førstehjelp. De fleste av HLR og førstehjelp kurs blir undervist av sykepleiere og helsepersonell, etter retningslinjene i det amerikanske Røde Kors og American Heart Association. HLR og førstehjelp sertifisering kort er nødvendig av mange skolesystemer, statlige etater, offentlige etater, barnevernsarbeidere, sykehuspersonell, politi, tannleger, og terapeuter.

CPR-kort

The American Heart Association HLR kurset krever deltakerne til å delta på tre timer med HLR trening. Kurset lærer de livreddende ferdigheter som trengs for nødhjelp, inkludert respirasjonsstans, hjertestans, og choking. Deltakerne lærer hvordan du fjerner luftveiene, redning puste, og brystkompresjon. Etter demonstrere evnen til å utføre HLR på en instruksjons dummy, får deltakeren en sertifisert CPR-kort, signert av instruktøren. HLR-kortet er aktiv i to år og deretter må fornyes. Mange helse og barnepass etater krever fornyelse hvert år.

HLR og AED-kort

HLR og automatisert ekstern defibrillator (AED) kort utstedt av American Heart Association krever at søkeren fullføre fire timer med HLR trening og AED trening. Kurset lærer alle HLR ferdigheter fra grunnleggende HLR kurs og AED. HLR og AED kortet er utstedt etter hands-on HLR og AED praksis, lære de delene av en AED, og ​​en ferdighetstest gitt av instruktøren. HLR og AED kortet er effektiv i to år.

Grunnleggende livredning kort

Den grunnleggende livredning kortet krever fire timer med ferdighetstrening. Sertifiseringen Kurset dekker HLR, AED, rednings scenarier, munn barriere enheter, bag ventil maske bruk, og en skriftlig eksamen. Sertifiseringen kortet Tittelen er HLR og AED Plus. Kortet er effektive i to år.

Pediatric First Aid-kort

Den pediatriske førstehjelp kort kreves av arbeidsgivere og offentlige helsemyndigheter som arbeider med barn. Den pediatriske førstehjelpskurs er fire timer med førstehjelpskunnskaper som kan bety forskjellen på liv og død hos barn. Kurset legger vekt på: sikkerhet og forebygge skader, kontrollere blødning, bruke bandasjer, gift og allergiske reaksjoner, sjokk, beslag, benbrudd og akuttmedisinsk kontaktinformasjon. Den førstehjelp kortet er utstedt etter deltakeren viser alle aspekter av førstehjelpsbehandling.

Grunnleggende førstehjelp kort

Den grunnleggende førstehjelp kortet er en fire-timers kurs som lærer livreddende ferdigheter for både voksne og barn. Kurset omfatter de ferdighetene som trengs for å gjenkjenne hjerteinfarkt, problemer med å puste, diabetiske reaksjoner, forstuinger og beinbrudd, brannsår, choking, ved hjelp av et adrenalin penn for allergiske reaksjoner, blødning, insektbitt, og forgiftninger. Den grunnleggende førstehjelp kort er gitt til deltakere som demonstrere førstehjelp ferdigheter til instruktøren. Den grunnleggende førstehjelp kortet er effektiv i to år.

Beware Uakseptabelt HLR og førstehjelp kort

Være sikker på reglene om førstehjelp og HLR trening når arbeidsgivere, statlige etater, statlige organer, og skolesystemer krever sertifisering i HLR og førstehjelp. Kurs etter retningslinjene til American Heart Association eller amerikanske Røde Kors er den mest akseptable for alle arbeidsgivere.

Vokt dere for selskaper som tilbyr HLR og førstehjelp kort med nettbaserte kurs eller e-kurs som bare krever en halv time med trening. Disse HLR og førstehjelp kortene er vanligvis ikke akseptert av arbeidsgivere, skolesystemer, og andre helseinstitusjoner. Når du er i tvil, sjekk med arbeidsgiver for nødvendig HLR og førstehjelp kort forskrifter.