Digidexo.com

Hjemmelaget Alpha Lipoic Cream for Perricone Diet

Hjemmelaget Alpha Lipoic Cream for Perricone Diet


The Perricone kosthold ble oppfunnet av Dr. Nicolas Perricone, som skrev en bok om emnet med tittelen "The Perricone Promise". I boken Dr. Perricone drøfter ulike produktene han testet som har vist seg å ha anti-aging fordeler. Ett av produktene er alfa lipoic krem, benyttes til å minimere forekomsten av rynker. De aktuelle kosmetikk som Dr. Perricone drøfter kan fungere, men de er utrolig dyrt. Hvis du ønsker å dra nytte av alpha lipoic krem, men ikke ønsker å bruke mye penger, kan det være lurt å lære å gjøre det selv.

Alpha Lipoic

Alfa-liponsyre er en naturlig forekommende fettsyre som kan finnes i hver eneste celle i kroppen. En antioksidant, er det brukt i daglige kroppsfunksjoner og hjelper kroppen å omdanne glukose til energi. Dr. Perricone anbefaler aktuelle kosmetikk som alpha lipoic fordi han hevder de bidra til å øke kroppens nivåer av "peptider" og nevropeptider, som bidrar til å forbedre hudens kollagenproduksjon.

Making Alpha Lipoic Cream

Det er mange fordeler med å lage din egen hud krem ​​produkter, som for eksempel å spare penger, ved hjelp av ferske råvarer, får den ønskede styrke og bekvemmelighet. Du tror kanskje at å lage din egen hud krem ​​er en skremmende eller vanskelig oppgave, men det er faktisk ganske enkelt. Hudkrem er bare et utvalg av forskjellige ingredienser som har blitt blandet sammen. Alt du trenger å gjøre er å finne ut hvilke ingredienser du trenger og deretter kjøpe dem på et helse butikk eller på en dollar butikken. Når får de riktige ingrediensene for hjemmelaget alpha lipoic krem, bør du først kjøpe en base krem ​​som allerede inneholder inaktive ingredienser. En base krem ​​kan kjøpes på noen lavpris butikken for en svært rimelig pris. Deretter legger ca 100 mg av alpha lipoic syre til basen krem, som kan kjøpes i kapselform til enhver helse eller stoff butikken. Bare slipe pillen til et pulver og bland det inn i basen krem ​​før det forsvinner. Man kan også tilsette andre ingredienser til blandingen, for eksempel mandelolje, Shea smør, olivenolje, bananer, avocado, vitamin E, eller hvilken som helst annen hjem middel som vanligvis brukes på huden. Du kan deretter lagre denne kremen i den opprinnelige basen krem ​​flaske eller bruke andre glass eller plastboks med lokk. Du bør bruke produktet i morgen og deretter igjen før du går til sengs.