Digidexo.com

Øyentrøst for behandling Red hovne øyelokk

Øyentrøst er også kjent som Red øyentrøst, Meadow øyentrøst, Augentrostkraut, Ocularia, og Euphrasia. Denne familie av planter er en del av Orobanchaceae familien. Det er høy i glykosider, tanniner og flavanoids sammen med vitamin B, A, D og C. Fordi det har sammentrekkende egenskaper, det blir hyllet som et middel for øyeproblemer. Det er spesielt nyttig for behandling av røde hovne øyelokk.

Eyebright historie

Øyentrøst vokser i Europa og USA. Det blomstrer om sommeren. Siden den trenger røttene av andre gress for å holde på næringsstoffer, er det ikke en plante som lett kan transplanteres. Etter det fjortende århundre ble det ganske populært som et middel for hukommelse og øye behandlinger. Det gir lettelse på grunn av sine tanniner.

Red hovne øyelokk også kjent som Blefaritt

Blefaritt er forårsaket av kjertler som er blokkert i våre øyelokk, overdreven oljeproduksjon, en staph infeksjon eller en allergisk reaksjon. Denne tilstanden kan også være forårsaket av ikke å vaske øynene daglig.
Symptomer på dette problemet er klissete eller crusty øyelokk, en følelse av at noe er i øyet og kløe. Ikke bruker øyesminke på dette tidspunktet gir øynene dine en sjanse til å helbrede og bli mindre irritert.

Forberedelse

Ta en unse av øyentrøst urt og bratt i en halvliter kokende vann. Ved hjelp av denne løsning, bade øyet tre ganger om dagen. Avhengig av hvor mye smerte du opplever, holde infusjons varm. Dersom det er mindre smerte, kan du bruke en kald infusjon. Ved hjelp av en kompress, gjelder det til øyelokkene og la den sitte i opptil 15 minutter.

Øyentrøst er mange bruksområder

Øyentrøst fungerer også for bihulebetennelse, samt høysnue, forkjølelse, bronkitt og sår hals. Brukes som et øye vask, vil det hjelpe tilstander som trette øyne, konjunktivitt severdigheter, øyeirritasjon og hovne øyelokk. Redusere betennelse, det fungerer å kutte ned på de slim som kan være akkumulere på grunn av infeksjon.

Et ord av forsiktighet

Må ikke brukes hvis du har kontaktlinser.
Du kan også oppleve hovne øyelokk, lysfølsomhet, eller endringer i synet.
Hvis du får i deg øyentrøst, kan det føre til forvirring eller kvalme.
Øyentrøst er ikke anbefalt for gravide eller ammende kvinner.
Hvis du bare hadde øye kirurgi, må du ikke bruke denne urten.