Digidexo.com

Gluten og kasein fri diett for ADHD barn

Mange foreldre til barn med ADHD og autisme har slått til en casein- og glutenfri diett for å bidra til å forbedre barnets tilstand. Dietten er basert på "opiat overflødig teori", ifølge Eksepsjonell Parent magazine. Denne teorien hypothesizes at visse fysiske forhold føre til at kroppen for å transformere gluten og kasein i opiater, som påvirker aktiviteten nevrotransmitter i hjernen. Gluten er proteinet som finnes i hvete, bygg, rug og havre. Kasein er det protein som finnes i melk og melkeprodukter.

Gluten og ADHD

Personer med gluten allergi eller cøliaki, er det mer sannsynlig at lider av ADHD (og andre nevrologiske problemer), ifølge Pediatrics magazine. Disse psykologiske problemer kan være et resultat av feilernæring forårsaket av sykdom, i henhold til psykologi i dag.

Anbefalinger

Eksepsjonell Parent magazine anbefaler følgende: Bestem hvilke mål du ønsker at barnet skal oppnå og hvordan du vil måle suksess; hvis du vurderer flere behandlinger, eksperimentere ett om gangen, så kan du finne ut hva som fungerer og hva som ikke er; verve hjelp av en "blind" tredjepart, for eksempel en lærer eller terapeut som kan rapportere objektivt på endringer i atferd; og la tre til seks måneder for kosthold for å fungere.

Betraktninger

Før du endrer ditt barns kosthold vurdere hvordan disse endringene vil påvirke ham og familien, råder Eksepsjonell Parent magazine. Tenk hvor mye tid og penger endringen vil kreve, og hvordan barnet ditt vil føle å bli blinket ut for egne måltider.

Advarsler

Ikke endre ditt barns kosthold for raskt, advarer Eksepsjonell Parent magazine. En slik drastisk endring kan føre til abstinenssymptomer, som kan gjøre barnets tilstand verre. Må være sikker på å lese etikettene på alle bearbeidet mat, mange av dem inneholder hvete og melk ingredienser.

Ting å spise

Eliminere hvete og meieriprodukter fra kostholdet er ikke så vanskelig som det kan høres ut. Det er mange gluten- og melkefrie produkter på markedet i dag. Shop din lokale naturlig marked for det bredeste utvalg av glutenfrie brød, tortillas, pizzadeig og søtsaker. Se deg rundt for ost, yoghurt, melk og iskrem alternativer. Så Deilig gjør selv et meieri-fri, glutenfri cookie dough "ice cream" laget av kokosmelk.