Digidexo.com

Uvanlige dietter

Uvanlige dietter


På grunn av USAs besettelse med tynne, noen diett som får resultater blir populær. Det spiller ingen rolle om kostholdet er sunt eller ikke, så lenge det er vellykket og får resultater. Ifølge Ask Trainer.com, hvis du gå ned i vekt ved hjelp av usunne metoder, kommer vekten tilbake raskere enn før, så usunne metoder er mot sin hensikt. Likevel amerikanerne fortsetter å prøve noen svært uvanlig dietter.

Apple Cider eddik Diet

Ifølge Allure Magazine, Heidi Klum og Black Eyed Peas 'Fergie har begge brukt eple cider eddik kosthold. Planen er, du tar et bilde av eple cider eddik før hvert måltid for å dempe appetitten. En gammel kjerringrådet insisterer på at de Eddik skjærer gjennom fettet i magen akkurat som det gjør når du bruker den til å rense, et krav bestridt av Madelyn Fernstrom, direktør ved University of Pittsburgh Weight Management Center. Videre er det ingen informasjon å tyder på at eple cider eddik faktisk hemmer appetitten.

Den Freegan Diet

Den freegan kosthold er for de som ønsker å gå ned i vekt ved å spise gratis mat og mat som er "second-hand". De spiser bare vegan, eller plantebasert, mat. De spiser ikke noe som kommer fra dyr. Videre bruker de matvarer som har blitt forkastet, engasjerende i Dumpster diving for matvarer kastet ut av restauranter, dagligvarebutikker og hoteller. De spiser også plantemateriale eller frukt de kommer over i trær. Annet enn å være hva noen mennesker synes er ekkelt, legene sier det er ikke nødvendigvis en dårlig diett plan.

The Raw Food Diet

Den rå mat diett er ikke alle som merkelig, men det er uvanlig. Rå foodies mener at oppvarming matvarer ødelegger sine næringsstoffer. Hengivne spise rå frukt, grønnsaker, nøtter og korn. Mat kan varmes opp, men aldri over 116 grader. Den rå mat diett kjepphest omgjort til en bevegelse og har gått litt mainstream med utelukkende rå mat restauranter åpner opp i store byer over hele USA. Rå mat dietter er sunt, men kostholdet er vanskelig å holde seg til.

Andre Uvanlige dietter

Andre uvanlige dietter inkluderer: bomull-ball kosthold, der folk spiser bomull baller og vann; den lilla-mat diett, der bare lilla-hued matvarer er fortært; og master rens kosthold der en brygge av Cayenne Peppers, sitronsaft og lønnesirup er nippet hele dagen. Kjendiser dele skylden for økningen i populariteten for mange av disse kjepphest dietter, og USAs usunn besettelse med tynnhet, ikke fitness, har forårsaket folk til å ta drastiske tiltak i sine forsøk på å gå ned i vekt.