Digidexo.com

Reiki healing metoder

"Universal livsenergi" er en type energi som kanaliseres gjennom hendene på en Reiki utøveren. Det er også meningen med reiki. I 1922, en kristen prest ved navn Dr. Mikao Usui brakt denne gang glemt praksis tilbake fra glemselen, og det var gjennom kanalisering av universell livsenergi til en mottaker som reiki healing på alle nivåer ble gjort mulig. Reiki healing metoder skiller; metoden som brukes avhenger av hvem, eller hva, reiki blir brukt på, og om mottakeren av det er til stede.

Reiki på andre

Reiki er ofte utført på folk som ønsker å øke sin helbredende kapasitet. Når en Reiki forvalter reiki til noen, først vasker hun hendene og deretter plasserer dem på person, eller hun holder hendene litt over ham. Hun kan vinke hånden over hennes klient til "jevne ut" en persons "energifelt", eller aura, og hun kan forsegle energi i på slutten av en økt. Reiki symbolene kan også bli trukket i luften for å øke effektiviteten av reiki. En reiki utøveren vil vanligvis starte på hodet av den som mottar behandling og jobbe seg ned til fotsålene. Hendene kan også plasseres på kroppens "energisentre," eller chakraene, til å åpne dem og gjenopprette dem til å balansere.

Avstand Healing

Fjernhealing er en metode som kan brukes til å gi reiki til noen som ikke er til stede. Denne metoden for reiki er ofte utført ved hjelp av en utstoppet dyr eller et bilde av den som skal motta reiki. Reiki symboler er først trukket over kosedyr eller bilde eller innbilte å intensivere en reiki økt. Den som mottar reiki er ofte avbildet i sinnet av reiki utøveren som å være lykkelig og sunt.

Reiki på deg selv

Reiki er like effektive når de brukes på deg selv. Denne metoden gjør det mulig å se førstehånds hvordan reiki fungerer. Når gi reiki til deg selv, plasserer hendene direkte på kroppen din. Du vil føle energien kommer inn i kroppen din fra hendene.

Reiki på planter og dyr

Planter kan behandles med reiki ved kopping hendene rundt anlegget. Tre minutter av reiki er nok for en umoden eller syk plante. Når anlegget begynner å komme seg, kan lengden av reiki sesjon økes. Dyr blir behandlet med reiki hjelp av hands-on eller hands-off metode. En av de to metodene er valgt på grunnlag av hvordan dyret vil reagere. Selvfølgelig, hvis det er en sjanse for at dyret blir behandlet kan bite eller forårsake skade, er avstanden healing metoden foretrekkes.

Reiki på mat

Plassere hendene over mat i 2 til 3 minutter kan styrke sin ernæringsmessig kvalitet.