Digidexo.com

Hva er de fettsyrer i Krill Oil?

Krill er små rekelignende krepsdyr som gir mat for det meste av livet i havet i Antarktis. I det siste, har selskapene vært å selge krillolje i kapsler for sin helsemessige fordeler, inkludert tilstedeværelse av omega-3 fettsyrer.

Fatty Acids

Ifølge Dr. Michael R. Eades, som har spesialisert seg på fedme, ernærings og metabolsk medisin, inneholder krillolje omega-3 fettsyrer eicosapaentanoic acid (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA).

Fordeler

Ifølge American Heart Association, har omega-3 fettsyrer har vist seg å hjelpe mennesker som har unormal hjerterytme, hjertesykdom og høyt blodtrykk.

Ikke Fish Oil

De omega-3 fettsyrer som finnes i krillolje avvike fra de som finnes i fiskeolje. I krillolje, blir fettsyrene anordnet i et dobbelt kjede fosfolipid struktur, som er det samme som strukturen av fettceller i kroppen. Dette betyr at det menneskelige legeme absorberer krill olje mye mer effektivt enn fiskeolje.

Antioksidant

Krill også inneholder astaxanthin, som er et kraftig anti-oksydant. Ifølge Eades, er astaxanthin 48 ganger mer potent enn fiskeolje i sin evne til å absorbere oksidering radikaler i legemet.

Andre fordeler

I tillegg til å inneholde livsviktige omega-3 fettsyrer, inneholder krillolje også vitamin E, vitamin A og vitamin D. Ifølge Eades, det kan også senke LDL kolesterol, kjent som det dårlige kolesterolet, og senke blodsukkeret.