Digidexo.com

Hva Hjelper rense kroppen for inflammatorisk urinsyre?

Urinsyre forårsaker en betennelsesreaksjon i kroppen din. I noen mennesker, kan for mye urinsyre i kostholdet eller ineffektiv eliminering av urinsyre av sine nyrer føre til helseproblemer. Visse atferdsendringer kan hjelpe.

Identifikasjon

Urinsyre er et avfallsmaterialet produseres når kroppen bryter ned stoffer i mat som heter puriner. Urinsyre normalt løses opp i blodet og passerer gjennom nyrene og utskilles gjennom urinen.

Effekter

Overflødig urinsyre i blodet kan føre til gikt, en type leddgikt som oppstår når urinsyrekrystaller bygge opp i leddene. Urinsyrekrystaller kan også føre til nyrestein.

Matvarer for å unngå

Redusere kosttilskudd puriner kan redusere urinsyre i blodet. Foods høy i puriner inkluderer kjøtt, spesielt orgel kjøtt. Unngå belgfrukter også. Alkohol som inneholder gjær, som for eksempel øl, kan øke urinsyre nivå, og så kan gjær brød.

Vann

Drikk minst seks kopper vann daglig for å hjelpe nyrene flush bort urinsyre.

Medikamentell behandling

Enkelte legemidler øker utskillelsen av urinsyre gjennom urin, inkludert probenecid og sulfinpyrazon. Allopurinol blokkerer produksjonen av urinsyre i kroppen din, og er et bedre valg for folk med nyresykdommer eller nyrestein forårsaket av urinsyre.