Digidexo.com

Yohimbe Ultimate Nutrition

Erektil dysfunksjon er en tilstand som rammer mange menn. Det er et utvalg av medisiner som kan være effektive for å behandle denne tilstanden. Det er også mindre kjente naturmidler som kan hjelpe i behandlingen; hvorav den ene er en urt som heter Yohimbe eller Yohimbe Bark tilgjengelig gjennom Ultimate Nutrition.

Origin

Yohimbe er et høyt eviggrønt tre som er innfødt til Vest-Afrika. Barken av dette treet inneholder et stoff som heter Yohimbine. Det er konvensjonelt blitt brukt i Norge å øke seksuell lyst. Det blir nå brukt som en urt å behandle tilstander som erektil dysfunksjon hos menn og andre typer seksuell dysfunksjon.

Dosering

Yohimbe er tilgjengelig i 8 mg kapsler gjennom Ultimate Nutrition. Selskapet anbefaler at du tar en tablett med et måltid en gang per dag, og at du ikke bør overstige mer enn én kapsel per dag. Men ifølge National Institutes of Health, er det ingen pålitelige kliniske studier for dispensering eller bruk av Yohimbe å behandle helsemessige forhold.

Bivirkninger

Den vanligste bivirkningen påvirker forbundet med Yohimbe blir akselerert hjertefrekvens, høyt blodtrykk, angst, søvnløshet, svimmelhet og hyppig hodepine. De som har psykiatriske tilstander eller nyreproblemer bør unngå bruk. I tillegg bør det utvises forsiktighet ved bruk sammen med Monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere) eller medisiner for høyt blodtrykk. Du bør også unngå Yohimbe dersom du bruker trisykliske antidepressiva eller fentiaziner.

Betraktninger

Yohimbin hydrochloride, som er et medikament som brukes til å behandle erektil dysfunksjon, er tilgjengelig på resept i USA. Det kan være gunstig å snakke med din lege om dette alternativet. Det har vært mange studier utført for medisinering Yohimbine hydroklorid. Imidlertid, kan resultatene av disse studier ikke tolkes som bevis for bruk av Yohimbe. Selv om medisiner Yohimbine hydroklorid og urt Yohimbe er beslektet, kan de ikke brukes.

Advarsel

The Food and Drug Administration (FDA) regulerer ikke supplement og urte næringer. Derfor kan kosttilskudd være uren, har falske påstander, uriktige opplysninger om doser som inngår i emballasje, og ikke klarer å avsløre bivirkninger. Hvis du vurderer å bruke noen urt eller supplement, alltid konsultere med din lege eller registrert kostholdsekspert (RD) først for å sikre din helse og sikkerhet.