Digidexo.com

Hva er behandlingen for prolapsed hemorroider i Dogs?

Hemorroider er preget av hovne årer i anal og rektal regioner. Selv hemorroider hos hunder er lik menneske hemorroider, er deres forekomst i hunder meget lav. Prolaps hemorroider er en form for den tilstand hvor den svellede vene distends ut gjennom anus. Men mange behandlinger er tilgjengelige for å behandle tilstanden helt.

Identifikasjon

Prolapsed hemorroider i hunder er lett oppdages gjennom en fysisk undersøkelse. I løpet av denne eksamen, setter inn en veterinær lege en hansker finger gjennom anal sfinkter av hunden din for å se etter hovne årer.

Typer behandlinger

Kirurgisk fjerning av hemorroider er en vanlig behandling som brukes til å behandle prolapsed hemorroider hos hunder. Post-kirurgi, counter-kremer (som inneholder hassel eller kortison) kan anbefales.

Time Frame

Du kan bli bedt om å anvende disk kremer til dine hunder i 7-10 dager. Imidlertid kan tidsrommet være forskjellig avhengig av alvorligheten av tilstanden.

Komplikasjoner

Blødning og økt mottakelighet for infeksjoner er vanlige bivirkninger av den kirurgiske prosedyren gjøres for å fjerne dine hunder prolapsed hemorroider. Over anvendelsen av counter-kremer kan forårsake hudirritasjoner og utslett.

Forebygging / løsning

Per hemorrhoidhemroids.com, og gir en fiber rik diett til hunden din og gjør den til å drikke nok vann er noen av trinnene du kan ta for å hindre hemorroider utvikling hos hunder.