Digidexo.com

Hvordan bruke gurkemeie for å redusere betennelse og smerte

Gurkemeie er et rust-farget krydder, lysere i fargen enn paprika. Gurkemeie har en litt jordnær smak, og brukes ofte i øst asiatiske og ungarske retter. Dette krydderet er kjent ikke bare for sin aroma og smak, men også for sine medisinske egenskaper. Gurkemeie, kjent som curcumin, reduserer betennelser i kroppen, og nyere medisinske studier viser at menn som spiser gurkemeie konsekvent har lavere nivåer av prostatakreft. Redusere betennelse i kroppen er en viktig komponent til god, lang helse, så lære å bruke gurkemeie for å redusere betennelse og smerte i livet ditt kan ha langsiktige helsemessige fordeler som langt overstiger bare bruker dette krydderet som et tilsetningsstoff.

Bruksanvisning

Hvordan bruke gurkemeie for å redusere betennelse og smerte

•  Kjøp gurkemeie i bulk. Du vil gradvis arbeide opp til en teskje gurkemeie forbrukes hver dag, så å kjøpe gurkemeie i mindre flasker ikke vil være kostnadseffektivt. Se på økologisk mat butikker eller på nettet for bulk gurkemeie forsyninger.

Legg 1/4 av en teskje til kosthold. Populære gurkemeie inkluderer sprinkling det på eggerøre, og legger det til supper, legge gurkemeie til stek, eller blande det inn i sauser som pasta saus, eller salatdressinger.

Øk gurkemeie inntaket til 1/2 av en teskje per dag etter et par uker. Vurdere å legge en dash av cayenne pepper også, for å bidra til å øke din gurkemeie og gjøre den mer effektiv.

Spis en teskje per dag etter en måned eller så. Gurkemeie er svært gunstig som en anti-inflammatorisk i fordøyelseskanalen, og som et hjelpemiddel for leveren. Du kan finne du fordøye måltidene bedre. Legg ekstra gurkemeie i kostholdet ditt etter overspising, eller etter forbruk gassy matvarer som kan la deg oppblåst.

Oppretthold ditt forbruk av gurkemeie og vurdere eventuelle smerter eller anti-inflammatoriske medisiner du kan ta. Konsultere lege før du gjør noen endringer. Noen mennesker med kroniske smerteproblemer finne at gurkemeie gir stor lettelse for slike forhold som uveitt og leddgikt.

Tips og advarsler

  • Vurdere å spise gurkemeie, kanel og cayenne pepper sammen. Alle tre er kraftige anti-inflammatoriske, og kanel kan bidra til å redusere betennelse og hjelpe med diabetes.
  • Gurkemeie kan flekken, så vær forsiktig når du bruker den.