Digidexo.com

Ansikts rødhet Behandlinger

Ansikts rødhet kan være et resultat av rødmende på grunn av en psykisk reaksjon på en situasjon, eller det kan være et resultat av en ukontrollerbar tilstand som rosacea. Rosacea er når rødmende oppstår i ansiktet og nese for hva som synes å være noen grunn, og deretter forsvinner etter en stund. Med rosacea er det en sjanse for at ansikts rødhet vil bli permanent. Det er mange måter å behandle ansikts rødhet.

Psykologisk

Rødming kan noen ganger være en psykologisk reaksjon på en situasjon som den som ikke alltid kan kontrollere. Det kan være en panikkreaksjoner til å måtte være offentlig, eller den kan ha en hvilken som helst annen reaksjon på stressende situasjon som fører til ukontrollerbar rødming. Med psykologisk rødmende, er det først nødvendig å bestemme hvilke situasjoner føre til at tilstanden til å skje, og deretter ta opp hva fobi er kjernen av problemet. Ganske enkelt å unngå en situasjon som bringer på kronisk rødming er ikke praktisk, så en medisinsk faglig vil arbeide med en person for å fastslå hva fobier de har som trigger ansikts rødhet og deretter prøve å behandle fobier.

Medisinske behandlinger

Med en ansikts rødhet problem som rosacea, er en tilnærming til å dekke tilstand med make-up eller andre kremer som vil gjøre det se ut som om problemet har forsvunnet. Rosacea er en tilstand hvor blod strømmer til ansiktet når det ikke er nødvendig, og heller enn å dekke det opp, er det nødvendig å behandle rosacea mot en fast oppløsning.

En rask løsning på et akutt tilfelle av rosacea er anvendelsen av en kortison-basert krem ​​til det berørte området. Dette er et steroid som vil bidra til å spre ansikts rødhet raskt. Det bør bemerkes at bruken av et steroid krem ​​må være begrenset, og bør bare brukes som en midlertidig løsning.

Intense Pulsed Light, eller IPL, er en svært populær behandling for rosacea som gjelder fokusert lys til det berørte området for å fjerne rødhet bort på permanent basis. Ifølge en juni studie fra 2003 av Dr. KA Mark et al., Etter bare en måned etter IPL behandling pasientene opplevde en 30% reduksjon i blodtilførselen til ansiktet som forårsaker rosacea som gjør IPL en effektiv rosacea behandling.

Allergier

Ansikts rødhet kan også være et resultat av en allergisk reaksjon som vanligvis er best behandles ved å fjerne kilden for allergi. Snakk med legen din eller hudlege om mulige kilder til en allergisk reaksjon som resulterer i ukontrollert rødming, og finne ut om det er noen medisiner som kan hjelpe deg til å bedre kontrollere allergi.