Digidexo.com

Hvordan få den daglige anbefalte kvote av Meat

Hvis du vil være sikker på at du spiser sunt du må få de riktige porsjoner av de fire store matvaregrupper i kroppen din. En av disse gruppene er kjøtt-gruppen. Kjøtt er den beste maten for å bygge opp kroppen din og for å reparere det når det trengs. Hvert menneske er foreslått å ta inn to eller flere porsjoner med kjøtt per dag. Her er noen gode måter til daglig anbefalt inntak av kjøtt.

Hvordan få den daglige anbefalte kvote av Meat

•  Identifiser hva som er en kjøtt. Siden vi nå vet vi trenger to eller flere porsjoner med kjøtt per dag må vi finne ut hva slags mat er i kjøttet gruppen. Du kan sikkert finne ut at kylling, kalkun, svinekjøtt, vilt og kjøtt som kommer fra kyr er inkludert i denne kategorien. Det du kanskje ikke vet er at egg, fisk og bønner hører også i kjøtt kategorien.

Betydningen av endring opp hva du spiser fra dag til dag. Kjøtt generelt er høy i fett. Du ønsker ikke å utelukkende stole på animalske kjøtt for dine porsjoner hver dag. Vurdere å bytte opp kjøtt med egg, fisk og bønner. Egg har mye kolesterol som vi alle vet tresko blodet. Fisk er lavere i fett enn kjøtt, men ikke bygge opp blod, samt animalske kjøtt. Bønner er de samme som fisken i at de ikke er flinke til å bygge opp blodet ditt. Du ser hver av disse matvarene har en styrke og en svakhet. Det er derfor det er viktig å ikke spise det samme kjøttet dag inn og dag ut. Kroppen krever virkelig en rekke for å holde det sunneste.

Lag en ukentlig meny. Dette er når du ønsker å få ut ditt lokale supermarked flyers, papir og en penn. Ta en titt på din kjøtt rundskriv for å se hva som er på salg for uken. Hvis kjøttdeig er på salg, planlegger en natt av kjøttpudding. Hvis du kan få to poser med bønner for $ 1,00, planlegger en natt for en bønne burrito. Hvis du kan få en kalkun, kan du bruke rester fra middagen for å lage en kalkun sandwich til lunsj neste dag. Kontroller at du har to kjøtt på listen for hver dag, og når du ser hva du trenger kan du gå rett til butikken og gjøre din ukentlige kjøp.

Sørg for at hver dag har to kjøtt. Hvis du har egg salat til lunsj og et stykke BBQ kylling til middag du har blitt spist daglig inntak av kjøtt for dagen. Husk at noen ganger får vi vår servering av kjøtt til frokost. Ofte har vi egg og bacon eller egg og spam. Det ville tilsvare våre to porsjoner rett der, og vi skal da tenke på å ha pasta til middag (korn gruppe). Hvis du planlegger å ha laks til middag, når du spiser egg til frokost ikke spise noen bacon eller pølse. I stedet har en hash brown og et stykke frukt.

Vær kreativ. Det er tonnevis av måter du kan mikse og matche matvarer. Det viktigste er å begynne å betale oppmerksomhet til hvor mye mat går i til kroppen din og er det balansert nok. Å gjøre listene jeg fortalte om tidligere vil hjelpe mye. Når du bestemmer deg på kjøtt du ønsker for den uken du kan forskning oppskrifter fra din favoritt kokebok. Det vil bidra til å sikre at du aldri blir lei av maten du spiser, som igjen vil holde deg på sporet til suksess.

Hint

  • Hold en journal for å få en idé om hvor mye kjøtt du spiser hver dag. Du kan ha et planleggings journal med dine måltider på den slik at du vet nøyaktig hva du skal ha hver dag for å oppfylle dine servering krav. Deretter sjekke hver enkelt av når du har spist dem.
  • Kjøtt er høy i fett. Å ha mer enn det daglige anbefalte inntak av kjøtt kan være en av årsakene til fedme. Begynne å betale oppmerksomhet til hvor mye kjøtt du spiser på en dag og justere dine måltid planer deretter.