Digidexo.com

Hva er en Consulting dietetiker?

Hva er en Consulting dietetiker?


Konsulenttjenester kliniske ernæringsfysiologer er eksperter på områdene mat og ernæring. De jobber med ulike helsetjenester relaterte organisasjoner for å identifisere og forbedre en kundes ernæringsmessige behov.

Funksjon

Konsulenttjenester kliniske ernæringsfysiologer spesialister i ernæringsmessig vurdering, helse og ernæring utdanning og avansement og menyen og oppskrift forbedring. De sørger også ulike institusjoner og produsenter; sikre at de oppfyller alle mandat sanitærforhold, sikkerhet, kvalitet og standarder.

Funksjoner

Konsulenttjenester kliniske ernæringsfysiologer kan ha en privat praksis eller arbeide kontrakts for andre. De kan være ansatt ved skoler, bedrifter, sykehus, samfunnet, matprodusenter og andre. Mange ganger de arbeider med enkeltpersoner og bistand i konkrete saker. De utfører vurderinger for å identifisere de områder som trenger forbedring og utdanne sine kunder om rollen av mat i forhold til en optimal helse. Rådgivning kliniske ernæringsfysiologer råd om fordelene og risikoen for visse matvarer og hvordan fjerne eller legge dem til en diett kan føre til lindring av en rekke symptomer. Et sunt kosthold er viktig for alle; enten i å hjelpe ved behandlingen av en forhåndsdefinert medisinsk tilstand eller for forebyggende tiltak.

Betydning

Konsulenttjenester kliniske ernæringsfysiologer ofte arbeider med personer som har forhold der deres matinntak spiller en stor rolle. For eksempel, er en person som har cøliaki eller gluten sensitiv (en tilstand hvor absorpsjon av mat næringsstoffer via tynntarmen er svekket av en allergisk reaksjon på gluten protein) kan trenge hjelp til å opprette et kosttilskudd plan som sikrer at de ikke er svelge noe gluten, men likevel motta alle de næringsstoffene de kroppen trenger. Måltidene kan være svært komplisert for de som har fast diettrestriksjoner. Deres dietetiker kunne informere dem om alternative alternativer, erstatninger og oppskrifter slik at de har en rekke matvarer å velge mellom. De kan også anbefale kosttilskudd for å fremme deres generelle helse.

Effekter

Med økt oppmerksomhet i kosten arena og anerkjent viktigheten av ernæring, er det flere og flere jobbmuligheter innen kosthold og ernæring. Konsulenttjenester kliniske ernæringsfysiologer er nå også jobber med matprodusenter, mat markedsføring og mat distribusjonsselskaper. De bistå selskapene med sine kampanjer og formulere næringsinnholdet i produktene. Noen er ansatt for å drive forskning og skrive rapporter om de ulike fordeler og fordeler av produktene også.

Identifikasjon

Det amerikanske Department of Labor Bureau of Statistics, rapporterer at dietitians og ernæringseksperter holdt ca 57.000 arbeidsplasser i 2006 Mer enn halvparten av alle jobbene var på sykehus, sykehjem, poliklinisk omsorgssentre eller kontorer av leger og annet helsepersonell. Statlige og kommunale etater; inkludert helse avdelinger, skoler, rehabiliteringssentre og fengsler, forutsatt lagt jobber for enkeltpersoner i feltet. Mer statistikk og ressurser om yrket kan bli funnet i Occupational Outlook Handbook, 2008-09 på bls.gov/oco/ocos077.htm.