Digidexo.com

Hvordan å spise mer PABA

Hvordan å spise mer PABA


PABA, eller para-amino-benzosyre, også kjent som vitamin Bx. PABA fremmer vekst av friskt vev, hindrer gråning av håret og er tenkt å bidra til å reversere de skadelige effektene av UV-stråler etter solbad. I tillegg er mange helse utøvere anbefaler terapeutiske doser av PABA å behandle vitiligo, som det bidrar til å fremme sunn hud vekst og fordeling av melanin.

Hvordan å spise mer PABA

•  Få din daglige dose av meieriprodukter, noen av de beste kildene for PABA. Melk, yoghurt og ost inneholder mye fett og kalorier, men når det tas i moderasjon kan sikre at du får nok PABA å holde kroppen fungerer som den skal. I tillegg til melkeprodukter, egg, eggeplommer i spesielt, er en fantastisk måte å spise din PABA.

Spis mer hele, uraffinert korn og inkluderer hvetekim på salater, i supper eller blandet med dine favorittoppskrifter, som hele korn er en fantastisk kilde til PABA. Hvis du er vegetarianer og inkluderer egg og meieriprodukter fra kostholdet ditt, sørg for at du spiser 4 eller 5 porsjoner med hele korn og bruke ernæringsmessige gjær regelmessig for å beskytte deg mot PABA mangler.

Ta PABA kosttilskudd bare hvis anbefalt av en lege eller ernæringsfysiolog, som overflødige doser kan være skadelig for hjertet, nyrer og lever. Høye doser kan også forstyrre svovel narkotika og noen antibiotika. Men det er umulig å ta giftige nivåer av PABA gjennom kosten, så spise mer PABA er din beste beste.

Hint

  • Vær oppmerksom på at noen tilsynelatende ubeslektede bivirkninger av PABA mangel kan forårsake store problemer i kroppen. Tegn på at du trenger å spise mer PABA inkluderer hvite flekker på huden, eller vitiligo, tap av libido, infertilitet og reproduksjonsforstyrrelser, anemi, eksem, tretthet og tidlig grånende hår.