Digidexo.com

Hva er Oils i Krill Oil?

Hva er Oils i Krill Oil?


Krill kosttilskudd inneholder olje fra arktiske rekelignende krepsdyr som kalles krill. Selv om hver supplement vil gi varierende mengder av hver ingrediens, de viktigste næringsstoffer er omega-3-fettsyrer, inkludert ALA (α-linolensyre), DHA (dokosaheksaensyre) og EPA (eikosapentaensyre), så vel som ekstra antioksidanter og fosfolipider. Du kan kjøpe hvert næringsstoff i krillolje separat eller i en pille av krillolje, men ikke ta noen supplement uten råd fra legen din.

Omega-3

Det er mange omega fettsyrer, spesielt omega 3, 5, 6, 7 og 9-tallet, men krillolje inneholder omega-3 fettsyrer. ALA er bra for hjertet og blodårene fordi det gjør blodceller mindre "klissete". DHA er bra for øynene og hjernen, noe som er grunnen til at leger fore mødre å ta Omega 3 spesifikt. Det har blitt brukt til å hjelpe de med psykiske funksjonshemminger som ADD, ADHD og Alzheimers siden hjernen består for det meste av dette fettet. Endelig er EPA stor for leddene, og det bidrar til å lindre mye av inflammasjon og smerte i leddene.

Antioksidanter

Oksidasjon oppstår når elektroner fra ett molekyl går tapt, noe som gjør dem ubalansert med en uparet elektron. Dette kan gi frie radikaler, hvilke stoffer som er ansvarlige for hudproblemer og celleskade. Kroppen bruker imidlertid antioksidanter for å bekjempe frie radikaler ved å låne en av sine elektroner for å nøytralisere den ubalanserte elektron.

Fosfolipider

Kosten fett kalles lipider, et mangfoldig utvalg av molekyler som inneholder hovedsakelig hydrogen og karbon. En gruppe av lipider kalles fosfolipider. De inneholder i tillegg fosfor og nitrogen. Fosfolipider blir generelt brukt medisinsk i normal hjernefunksjon og helse. Dette lipid er så viktig fordi en celle i menneskekroppen ikke kan fungere uten det.

Forsiktig

Selv om krillolje vanligvis ikke avgir en fishy lukt, kan det likevel føre til en urolig mage i noen. Før du tar noen medisiner eller supplement, enten farmasøytiske eller naturlig, snakke med en lege om bruken. Krillolje har fått en enorm mengde ros for å være mye mindre enn andre fiskeolje gel caps, men være cadreful når du tar den eller andre supplement.