Digidexo.com

Essential Foods som hjelper deg å miste vekt

Essential Foods som hjelper deg å miste vekt


For å gå ned i vekt må du ta inn færre kalorier enn du bruker, ifølge Massachusetts Institute of Technology. Uansett hva diett programmet du bruker til å gå ned i vekt, det er faktisk noen få matvarer du kan legge inn i planen som vil hjelpe deg å nå dine mål.

Vann

Leger anbefaler forbruker 8 til 9 kopper vann om dagen for å holde deg hydrert. Men en studie av Tyskland har faktisk funnet vitenskapelige bevis for at drikkevann hjelper vekttap innsats. Studien, utført av Michael Boschmann, MD, fant at å drikke 17 gram vann økte metabolske priser med 30 prosent i løpet av 10 minutter av å drikke vannet. Studien sa drikker to liter hver dag ville brenne ca 95 kalorier en dag eller opptil ni pounds i året. Om lag 40 prosent av økningen kan tilskrives kroppen prøver å varme opp vannet, så legg noen isbiter.

Suppe

Fedme Forskning publisert en studie som fant spise to 10-unse porsjoner med kjøttkraft-type suppe nesten doblet mengden av vekten tapt over seks måneder. Studien sier at å legge vann til mat som suppe er mer mettende enn å drikke vann separat.

Peanuts

Peanøtter kan være høy i kalorier, men de kan også hjelpe deg å miste vekt. Selv om dette kan virke counterintuitive, oppdaget Purdue University at folk som spiste peanøtter konsumert mindre over hele dagen, og var "mer sannsynlig å opprettholde vekten." Studien fant de samme resultatene selv om folk spiste så mange peanøtter som de ønsket. Ifølge Purdue Forskerne er det tre mulige svar på hvorfor peanøtter er nyttig med vekt. Først peanøtter er veldig mettende, så det er mulig at å spise peanøtter reduserer mengden av annen mat konsumert. For det andre er det mulig peanøtter øke stoffskiftet og tredje er det mulig kroppen ikke absorbere noen av nøtter "kalorier fordi folk ikke tygge nøtter helt.

Sunn Fat

Den enumettet fett som finnes i olivenolje og avokado har blitt funnet å øke metthetsfølelse, den fulle fornøyd følelsen du får etter å ha spist. Legge litt til salater eller pasta kan faktisk hjelpe deg til å føle fyldigere og spise mindre i henhold til "Selv Magazine."

Kveite

Hvit fisk som kveite og torsk ble kåret til den mest fylling mat av den australske Satiety Index. En studie fra Karolinska Institutet i Sverige fant at folk som hadde fisk til lunsj spiste 11 prosent mindre på middag. Forskerne mener dette er fordi den sterke smaken av fisk fører folk til å føle seg bedre.

Fiber

Stål-kuttet og havregryn er fullpakket med opptil fem gram fiber per servering. Forfatteren av The F-Factor Diet, Tanya Zuckerbrot, sa RD i et intervju med "Selv Magazine" at "fiber kan faktisk hindre noe av fettet du spiser fra å bli absorbert fordi fiber trekker fett gjennom fordøyelseskanalen." Selv instant havremel kan være et godt tillegg til en diett, som gir 3 til 4 gram fiber. Epler er en annen stor kilde til fiber. De er også høy i vann, noe som hjelper deg til å føle fyldigere og bidra til å hindre toppene i blod sukker. Kontroller at du lar skallet på da den inneholder halvparten av fiber og det meste av vitamin C, jern og magnesium.

Egg

Å spise egg til frokost kan hjelpe deg å spise mindre i løpet av dagen, ifølge en studie publisert i "Journal of American College of Nutrition." Folk som forbrukes to egg til frokost spiste 400 færre kalorier i 24 timer versus mennesker som spiste bagels. Forskere tror dette er fordi egg, som er rike på protein, hjelpe folk holde fyldigere.