Digidexo.com

Beste sunn mat for vekttap

Når jeg prøver å gå ned i vekt, er kosthold en av de viktigste aspektene. Selv om du ikke alltid må strengt begrense matvarer som du spiser, trenger du å spise sunn mat for vekttap, unngå de fleste junk mat. Du kan gjøre dette best ved å handle for det meste i de ytre aisles i supermarkedet - det er de innvendige sideskip som vanligvis inneholder usunn mat. Spis riktig for vekttap, og du vil se pounds naturlig kommer av.

Fresh Produce

Fersk frukt og grønnsaker danner grunnlaget for et sunt kosthold. Grønnsaker er så lite kalorier som du vanligvis kan spise så mange du vil og likevel gå ned i vekt. Frukt gir ofte en sunn, bærbar, snacking løsning.

Velg mørk grønn salat for dine salater enn isfjell, som har færre vitaminer. Spinat er også en drivkraft for ernæring, og gir deg mye jern og vitamin C. Kast en håndfull i en frukt smoothie for en sunn frokost; du vil ikke smake spinat, men du vil nyte sine sunne fordeler. Epler, bananer og appelsiner gjøre for god snacking. Pass på å bære dem i vesken uansett hvor du går, slik at du alltid har noe hendig når du er sulten.

Magre proteiner

Protein er viktig å bygge muskler, men mye av protein fra animalske kilder er også høy i fett. I stedet velger kylling eller fisk og bake den i stedet for steking.

Vegetariske proteinkilder - bønner og tofu - er også et utmerket valg for magre proteiner. Hvis du innlemme noen vegetarmat i ukentlig måltid plan, vil du spare kalorier og penger.

Helkorn

Raffinert korn, slik som hvit ris og hvitt brød, har blitt strippet for sin ernæring. Bytt til fullkorn alternativer som er sunnere. Noen Kosten kan oppleve at det er vanskelig å venne seg til smaken av hele korn. Hvis dette er tilfellet for deg, lette deg inn i overgangen. Tilberede måltider laget med halv hele korn og halv raffinert korn, eller veksle mellom helhet og raffinert korn. Ettersom tiden går, vil du være i stand til å øke mengden av hele korn som du spiser.

Sunn Snacking

Snacking er viktig for å hjelpe deg holde deg til kostholdet ditt, men du bør unngå de tradisjonelle snacks som chips, sjokolade og kake. I stedet, finne sunne og kalorifattig alternativ.

Hvis du foretrekker salte snacks, prøver å spise grønnsaker og hele hvete pita med hummus eller en kremet dip laget av cottage cheese, hvitløk og dill. De som foretrekker søtsaker skal feste med frukt. Lag en stor fruktsalat i begynnelsen av uken, slik at du alltid har en fin blanding på hånden. Yoghurt kan være en annen sunn snacks for dem som liker søte godbiter, men sørg for å kjøpe den slags som ikke har mye sukker. Sjekk alltid ernæring etiketter.