Digidexo.com

Hvordan å drikke Bouillon før et måltid for å miste vekt

Tilgjengelig i suppen isle of enhver matbutikk, er buljong en rask, enkel og rimelig element for å hjelpe deg å nå dine vekt-tap mål. Å drikke en kopp eller skål med buljong kjøttkraft før hvert måltid kan bidra til å dempe sult som ofte forvirrer viljestyrke til å spise sunt. Når gnagende sult er borte, kan du bremse ned, ta sunne valg og holde seg til mindre porsjoner.

Hvordan å drikke Bouillon før et måltid for å miste vekt

Gå ned i vekt med Bouillon

•  En av de største grunnene til kosthold svikt er at jo mer sult øker, jo mer det begynner å oppveie vår beslutning om å feste med lav-kalori, svært næringsrik mat. Hva er en surefire oppløsning? Slukke sult før du setter deg ned for å spise. Å drikke en kopp biff eller kylling buljong kan hjelpe deg å fylle opp raskt, slik at du kan holde deg til sunne valg og porsjoner.

Den 20-minutters regelen: Det tar ca 20 minutter for mat å faktisk når frem til magen. Ved å skrive inn i magen, til sidene av magen strekning, signal hormoner frigis for å fortelle hjernen at den er full. Men 20 minutter er lang tid når din sult fører deg til høy-kalori, usunn mat. Drikker buljong i flytende form er gledelig å smaken, og også kan nå magen din raskt, dempe at "sulter" følelsen mye raskere.

Den Volumetrics tilnærming: Utviklet av Dr. Barbara Rolls og tilpasset Jenny Craig programmet, understreker Volumetrics bruk av ikke-stivelsesholdige grønnsaker, høy-fiber frukt og buljong-baserte supper for å tilfredsstille sult uten å legge en god del kalorier. Starter hvert måltid med en kopp buljong faller i tråd med disse slanking tips.

Den buljong rens: Noen dietter anbefaler en "rens" før du starter kjernen av å spise eller treningsprogram. En rens kan bli kvitt systemet av giftstoffer og urenheter og hindre cravings for sukker eller karbohydrater. For "buljong rens," drikke et glass vann med en spiseskje med sitronsaft først i morgen, med et glass buljong en time senere. Drikk en kopp buljong før lunsj og middag, fortsetter denne praksisen for totalt tre dager.

kylling eller biff buljong kuber kan bli funnet i suppen midtgangen i enhver matbutikk. Buljongterninger kan også kjøpes i bulk mengder på engros-butikker eller på nettet.

Hint

  • Selv buljong terninger har ikke fett og bare ca 10 kalorier, kan de være høy i natrium, så sjekk etikettene.
  • Bouillon skal brukes som et fyllmiddel. Det gir lite næring, så et riktig kosthold er viktig for vekttap. En sunn rate for vekttap er en eller to pounds per uke.