Digidexo.com

Belly reduksjon metoder

Belly reduksjon metoder


Mange mennesker er ikke fornøyd med hvordan magen ser ut. Enten du bare ønsker å tone opp litt eller har en stor mengde magefett å tape, det er mange forskjellige ting du kan gjøre. Det krever arbeid, men sluttresultatet er verdt det.

Trening

Trene magemusklene er en måte å stramme opp magen. Plukk en øvelse plan som fungerer for deg og hold deg til den. Det finnes mange typer crunches som kan hjelpe stramme magen. For veiledning, bør du vurdere å ansette en personlig trener eller en anmeldelse fitness magasiner for å få hjelp.

Lang arm vektede crunches er ett eksempel på hvordan å stramme øvre magemuskler. Ligg på gulvet med knærne bøyd. Spis en lett manual i hver hånd. Utvid armene rett ut bak deg. Knase opp med å holde armene rett. Gjenta dette 12 til 15 ganger.

Spis høyt protein mat

Legge til matvarer som inneholder mye protein og fiber vil bidra til å redusere magefett. Det tar mer energi å fordøye mat som er høy i protein, så spiser mer protein vil også hjelpe deg å forbrenne mer kalorier. Det er flere matvarer du kan legge til kosthold for å øke protein og fiber inntaket. For eksempel egg er høy i protein. Hvis du er bekymret for kolesterolnivået går opp så spiser bare eggehvitene. Bønner er en annen god kilde til protein og fiber. Flere typer bønner som er bra for deg, inkludert nyre bønner, lima bønner og hvite bønner.

Fettsuging

Den fastet måten å bli kvitt magen fett er å ha en prosedyre som kalles fettsuging. Fordi dette er en type plastisk kirurgi, det er dyrt og vil ikke bli dekket av helseforsikring. Det er forskjellige fettsuging prosedyrer. Møte med en lege for å avgjøre hvilken prosedyre passer best til dine behov. Sørg for å gjøre research før du velger en bestemt lege. Sjekk legens legitimasjon, og ikke plukke en lege basert på billigere priser.

Fettsuging er en medisinsk prosedyre og inkluderer risiko. For eksempel, infeksjon, blodpropp, allergisk reaksjon på medisiner, skade på hud eller nerver, skader på vitale organer og utvidet helbredelse ganger er noen.