Digidexo.com

De beste naturlige Cures for høyt blodtrykk

De beste naturlige Cures for høyt blodtrykk


Høyt blodtrykk er en kardiovaskulær sykdom som ikke alltid tilstede symptomer og kan føre til døden hvis den ikke behandles. Leger vanligvis foreskrive medisiner for å behandle høyt blodtrykk, men noen ganger pasienter se etter de beste naturlige botemidler for å holde blodtrykket under kontroll. Naturlige botemidler komme pasienten fordi de kan lindre symptomene og redusere mengden av reseptbelagte medikamenter personen tar.

Vitaminer

Vitaminer er en av de beste naturlige botemidler for høyt blodtrykk siden vitaminer bidra til å senke blodtrykket og hjelp i å forbedre den generelle helsen. Noen vitaminer som reduserer høyt blodtrykk er kalsium, kalium og magnesium. Mange mennesker som har høyt blodtrykk vil ofte ikke får nok kalsium, som styrker bein og muskler. Hvis du har høyt blodtrykk bør du også øke det daglige kaliuminntak siden kalium reduserer blodtrykket og sikrer riktig muskel og nerve funksjon. Natrium er også en viktig faktor, og bør inntas i moderate fordi det påvirker kroppens vannbalanse. Folk som spiser mye natrium generelt holde på mer væske som kan øke blodtrykket. En annen vitamin leger anbefaler for høyt blodtrykk er magnesium fordi det relaxes muskler og kapillærer, reduserer hjertebank og bistår i blodstrømmen. Noen pasienter også ta magnesium om natten fordi de tror det hjelper dem til å sove bedre, noe som er viktig for følelsen uthvilt og holde kroppen fungerer normalt.

Urte kosttilskudd

En annen naturlig kur for blodtrykk som fungerer godt for noen mennesker er urte kosttilskudd. Herbalists foreslå å bruke kosttilskudd som ingefær, hagtorn bær og ginkgo biloba. Ginger root har evnen til å senke blodtrykket ved å forbedre sirkulasjonen og avslappende muskler. Hagtorn bær hjelper med blodstrømmen og styrker arterier og kapillærer. Ginkgo biloba er mye brukt for blodsirkulasjonen og øker oksygennivået.

Andre metoder

Trene minst 30 minutter om dagen tre til fem ganger i uken kan drastisk lavere blodtrykk uten medisiner fordi øvelsen forbedrer generell helse og hjertestyrken. En annen naturlig måte å få bedre blodtrykket opplesninger er å se stress.Try dype pusteøvelser eller avslappende massasje for å slappe av og eliminere stress. Folk som røyker og konsumerer store mengder alkohol og caffiene generelt har høyt blodtrykk og kan redusere sine symptomer ved å unngå disse tingene.