Digidexo.com

Hvordan skrive et brev til legen din

Hvordan skrive et brev til legen din


Tilnærmingen du tar i å skrive et brev til legen din, i hvert fall delvis, er relatert til formålet som du skriver brevet. For eksempel kan du sende en formell forespørsel til legen din for en kopi av din journal eller at de sendes til den nye legen. Eller du kan skrive din lege for å takke ham for hans ærlige råd og engasjement i å hjelpe deg å komme gjennom en alvorlig medisinsk prosedyre.

Bruksanvisning

Address du lege formelt, som i eksempelet, "Kjære Dr. Mary Jones." Når du sender et brev i posten, er det mer hensiktsmessig å sende brev til leger kontoradresse snarere enn hennes hjemmeadresse.

Begrunn at du skriver i begynnelsen av korrespondansen. For eksempel, hvis legen var fast bestemt på å finne årsaken til symptomene du skulle ha at en annen lege ignorert eller ikke tar alvorlig nok, stat hvor takknemlig du er for at han tok det på alvor.

Uttrykk din tillit til legens evner og så vel som hans seng side måte. Bruk gratis setninger i korrespondanse som: "På grunn av ditt engasjement er jeg nok en gang frisk og glad."

Avslutt brevet ved å uttrykke din intensjon å fortsette å være hans pasient, eller hvis du er flytting, dine håp om at du vil være heldig nok til å finne en ny lege som kompetent og omsorg som han.