Digidexo.com

Hvordan kjøpe Tamponger for Teens

Hvordan kjøpe Tamponger for Teens


Tenåringer foretrekker ofte å bruke tamponger under menstruasjonen. Tamponger er lett å bære i en veske eller ryggsekk og er diskret, slik at tenåringen å holde henne periode privat. Hun kan ha noe - selv en badedrakt - og kan delta komfortabelt i sport eller dans.

Bruksanvisning

Bla online på navn merkevare nettsteder som tampax.com eller obtampons.com, og gå til stoffet butikken for å finne og sammenligne ulike typer og merker av tamponger. Se etter merker som Tampax, ob og playtex, som pleier å annonsere for et yngre publikum.

Velg en applikator vs. ingen applikator. Ofte tenåringer med liten erfaring ved bruk av tamponger foretrekker en applikator for å lette innsetting, mens andre foretrekker den typen ikke-applikator fordi de er mindre og mer miljøvennlig, siden de ikke har noen ekstra brikker til å kaste bort.

Velg en papp eller plast applikator hvis du bestemmer deg på en tampong med applikator. Plast applikatorer kan være lettere å sette inn og er mindre sannsynlig å bøye og bryte i en veske eller ryggsekk. Kartongapplikatorer er flushable og biologisk nedbrytbare, og etterlater ingenting til å kaste bort. Igjen, må tenåringen til å bestemme en preferanse siden man er ikke bedre enn den andre.

Bestem deg for å kjøpe duftende vs ikke-parfymert tamponger. Noen jenter foretrekker parfymerte tamponger for å sikre at lukt er holdt på et minimum, men de fleste tamponger har naturlig luktbeskyttelse siden de blir brukt internt. Hvis tenåringen er følsom, kan ikke-duftende tamponger kutte ned på irritasjon.

Sammenlign absorpsjon nivåer og velge den ene eller de beste for tenåringen din. Velg mellom lys, vanlig, super og super pluss. De fleste tampong produsenter tilbyr multi med en variant av absorpsjonsevne nivåer for syklusen av tenåringens periode.

Gå til playtexsport.com og tampax.com for gratis vareprøver av produktet, for å la tenåringen til å prøve før du kjøper. Gå til obtampons.com for en gratis dekorative ob tampong bæreveske.

Tips og advarsler

  • Unngå iført tamponger i mer enn 6 timer eller mens du sover, da dette kan øke risikoen for toksisk sjokksyndrom.